Brc mi ? Lavato mu ?

bir yıldan fazladır (yaklaşık 10bin) lovato kullanıyorum. sorunsuz, mükemmel...

yaklaşık 2.5 yıldır brc kullanıyorum(aracım astra g 2005 1.6 16V) 40 bin km dir kullanıyorum. bir defa filtreler değişti. sorunsuz kullanıyorum.

işte sizinki gibi değil şimdikiler yukarda arkadaşın bahsettiği gibi şimdi takılanların herşeyi yerli malı italyan bi parça yok :)

zavolli taktırın eğer o kadar para verecekseniz. enjektörleri birbirinden ayrılabiliyor böylece ecotech kapağının altına montaj yaptırısınız ve enjektör sesinide bir nebze kesmiş olursunuz...
brc'deki enjektör sesi çok kötü...

zavolli taktırın eğer o kadar para verecekseniz. enjektörleri birbirinden ayrılabiliyor böylece ecotech kapağının altına montaj yaptırısınız ve enjektör sesinide bir nebze kesmiş olursunuz...
brc'deki enjektör sesi çok kötü...

Kesinlikle katılıyorum..İki hafta önce Zavoli taktırdım 1350 TL...Son derece sorunsuz ve enjektörleri birbirinden bağımsız olduğu için hem görüntü kirliliği olmuyor hem de daha sessiz..Ayrıca manifolttaki deliklere en yakın yere ayrı ayrı enjektörleri koyabilirsiniz Zavolide..Kaputu açınca LPG li olduğunu anlamak imkansız benim araçta..Kesinlikle Zavoli tavsiye ederim..

Daha önceki Polomda 75.000 km Zavoli kullandım,filtre bile değiştirmeden sattım.BRC de güzel ama fazla para vermeye ve enjektör sesi dinlemeye gerek yok. BRC takınca da 200 yakacak Zavoli takınca da..Ama kesinlikle ATİKER takmayın,Opelleri uzun vadede Atiker sevmiyor...

Eski arabam olan Fiat Brava Da Mimgaz Diye Bişe vardı Hergün sorun yaşatıyordu bana sırf onun yüzünden çok sevdiğim bravamı satmıştım ...Şimdi Dizelciyim:) Ama Bana Soracak olursan Tartarini taktırmanı tavsiye ederim ...

benim astra 2001 elegance durumum fazla müsaid olmadığı için AKL lpg kiti taktırdım bütün parçaları yerli atiker sadece ECU su italyan ve tüptende çokmemnunum en ufak sorunu yok. ama durumun iyi ise lanirenzo, brc. lavatodan şaşma derim...

Tamamen yanlış bilgi diyecem ama bu yanlıştan ziyade yalan bir bilgi dersek daha doğru olur.
BRC bakır boruları hariç komple italyan bir üründür.Her yıl İtalya'ya chrescco'ya eğitime veya geziye giderim ,fabrikanın her noktasını üretim bandını bizzat gezerim ,hiç Türk'e rastlamadım :)
Bu tip yerli ifadeleri BRC gibi bir markaya ,ürün iile ilgili karalama yapılamayacağı için ,sistemin sorunsuz çalıştığı için rakipleri tarafından söylenen basit bir dedikodudur.

BRC hakkında arkadaşlardan hep olumlu cvplar gelmiş fakat artık BRC herkezin bildiği gibi italyan değil onada artık türkler elini atmış durumda yazılım hariç parçaları türk malıdır.. İlk çıktığı zamanlar tüm parçaları ithaldi.

Ayrıca enjektörlerinde herhangi bi sorun çıktığı zaman tek bir enjektör değiştirme şansınız olmuyo set halinde değiştirmeniz gerekio..

LOVATO da bu sorunları yaşamıcaksınız ve italyan olduğundan da %100 emin olucaksınz.. BRC de olduğu gibi sadece tek bir parçası yerli olabilir oda yakıt deponuzdur..

200-300 lira bir farkla ROMANO taktırabilirsiniz en ufak bi civatasına kadar italyan ve sorunsuzdur..

Brc italya

Ekli dosyalar

• CIMG0951.webp
    CIMG0951.webp
    44.7 KB · Görüntüleme: 26
  • CIMG0952.webp
    CIMG0952.webp
    47.7 KB · Görüntüleme: 22
  • CIMG0953.webp
    CIMG0953.webp
    48 KB · Görüntüleme: 17
  • CIMG0954.webp