Boya koruma tavsiyesi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GNSpower

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Değerli dostlarım siyah aracına boya koruma yaptırmak isteyen arkadaşım için firma ismi (Sonax, Meguiars vb.) ve koruma modeli (Platinium Koruma, Altın Zırh, Hede Hödö Güç Kalkanı vs.) tavsiyelerinizi rica ediyorum. (:

Bütçe 1000 lirayı mümkünse aşmamalı ve yaptıracağımız yer İstanbul'da olmalı. Boya koruma üstadı dostlarımın önerilerini bekliyorum dört gözle. (:

Ynt: Boya koruma tavsiyesi.

Doğancım İzmir olsaydı Honda Terakkiyi önerirdim. Geçen hafta Honda Terakki Meguiars ta yaptırdım. İiçiliklerini çok beğendim. Ama İstanbulda nerde yaptırılır İstanbullu arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Ynt:

Bahsi geçen firmalar şişirme fiyatlarla şişirme işler yapıyorlar, aldıkları paranın hakkını verebileceklerini sanmıyorum. İstanbul' da kefil olabileceğim, hobi olarak bu işe başlayıp profesyonelce yapan pek kimse yok.

Anadolu yakasında Bora diye bir arkadaş var, forumlarda yaptığı işleri paylaşıyor. Ben bu işlerle alakalı biri olarak kendi aracımı yaptıracak olsam ona teslim ederim, isterseniz irtibat için bilgi verebilirim.

Erhan42 link' Alıntı:
Doğancım İzmir olsaydı Honda Terakkiyi önerirdim. Geçen hafta Honda Terakki Meguiars ta yaptırdım. İiçiliklerini çok beğendim. Ama İstanbulda nerde yaptırılır İstanbullu arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Erhan abi kaça yaptırdın.

Ynt:

NumberZOne link' Alıntı:
Bahsi geçen firmalar şişirme fiyatlarla şişirme işler yapıyorlar, aldıkları paranın hakkını verebileceklerini sanmıyorum.  İstanbul' da kefil olabileceğim, hobi olarak bu işe başlayıp profesyonelce yapan pek kimse yok.

Anadolu yakasında Bora diye bir arkadaş var, forumlarda yaptığı işleri paylaşıyor. Ben bu işlerle alakalı biri olarak kendi aracımı yaptıracak olsam  ona teslim ederim, isterseniz irtibat için bilgi verebilirim.
Doğan Abiye Telefondan Ulaştım Ve Bora Ergüne de Telefondan Ulaştım İletişim Bilgilerini verdim Görüşecekler :D

ttt35 link' Alıntı:
Erhan abi kaça yaptırdın.
Tevfikcim 300 e yaptırdım. Motor korumayıda hediye ettiler.

Doğan 1000 tl ye arabayi baştan yaratirsin.
Levent ziebart tan bi fiyat al istersen iscilikleri guzel.

Ynt:

Koca İstanbul' da güvenip de iş yaptıracak adam bulamıyoruz, Bora Bey' de 150km kadar uzak olunca onunla da tanışamadım maalesef. Ancak yaptığı işlemleri görünce ne kadar başarılı olduğu anlaşılıyor.

Diğer şehirlerde bu işi hakkı ile yapan daha fazla insanlar var.

Şahsi fikrimi sorarsanız; detaylı temizlik, polisaj ve fusso coat 12 months wax ile koruma yaptırın. Fırçasız yıkarsanız 2-3 ayda bir nano sprey sealant' lar ile korumayı desteklerseniz, bir daha ki yaza kadar pırıl pırıl gezersiniz.

1000 lira mı  ???
Malzemeleri alıp geliyom sizin tanıdığınız olduğu için 950 ye yaparım  :D
Aracı aldığımdan sonra 2 sene üst üste würth te yaptırmıştım, geçen sene yaptırdığımda üzerindeki reçineleri bile temizlemeden atmışlar korumayı  madd  Bu sene kendim yaptım reçineleri temizledim öldüm bittim fotoğraf çekip paylaşacak halim bile kalmadı.  002tuhaff

Büyük meblağlardan bahsediyorsunuz.

O fiyatlara kendim set yaparım :)

Elim yatkın olsa bu işlere yardımcı olurdum  8)

Geri