Boya Koruma Auto King mi Yetkili Servis mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uğur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uğur

Kayıtlı Kullanıcı
55-Samsun
Arkadaşlar bugün aracımın yıllık bakımını yaptırdım sıra geldi boya koruma yaptırmaya. Aslında Auto Kingte yaptırmaya karalıydım, çok övüyorlar heryerde diye ama yetkili servis geçen sene orda yaptırdığım için ve kampanya olduğu için 100 tl ye boya koruma+motor koruma yaptırabileceğimi söylediler. Aotu King ise liste fiyatının 270 tl olduğunu 200 tlye boya koruma yapabileceklerini söylediler. Motor korumayı da yaptırırsam fiyat 250 tl olacak. Hal böyle olunca benim de kafam karıştı. Sizce ne yapmalıyım? Fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim, şimdiden teşekürler...

100 tl ye nasıl bir işçilik uyguluyorlar o önemli? hani fark yoksa yaptıkları işlemlerde 100 liraya yaptırmak varken neden 270 e yaptırasınız

seçim size ait ama serviste deilde dışarda yaptırcaksanız meguiars derim ben..

Haftaya boya korumayı yaptıracam arkadaşlar, hala kararsızım fikirleriniz önemli. Başka fikri olan yok mu?

Servisi düşüncenden çıkar.
Oto king, zibart gibi olanların arasından seçim yapmanı öneririm adamların işi sadece bu. ;)

Servis nasıl yapıyor tam bir bilgim yok daha önceden yaptıranlar olsada referans olarak fikirleri paylasmıs oluruz bende yaza doğru dusunuyorum artık satmayacaz madem bakmak lazım siz bir yaptırında bizlere referans olsun.

auto king de anlaşmalı kasko müşterilerine %30 indirim var bilgin olsun!!

adı üstünde servis. servis hayatta bedavaya veya çok az bir ücretle iş YAPMAZZZZ. kesin vardır bir çıkarı. o nedenle auto king veya ziebart gibi firmalar tercihimdir

yetkili servise boya korumaya verirken aracınıda korumak için iki adet bodyguard tut.. :D

slm bende astra gsi var ben meguars yaptım cam gibi görsen 94 model demessin gercı ben kendim yaptım ama gecen sene sonax yaptım bu kadar basarılı sonuc vermedı

Geri