boya dan sonra pasta cila

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan attila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

attila

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar bügün arabam komple boyandı.Usta 2 hafta sonra gel pasta cila yapalım dedi bu işlem gerekiyor mu?Teşekkür ederim

Boyama sırasında toplanma olur bu pasta cila ile temizlenir ve mis gibi olur. Ne kadar öndesiniz?

toplam maliyeti 1500 tl.Araba artık komle boyalı diye geçer ama içim ferahladı.Usta bana 2 hafta sonra gel dedi bu normal bir süre mi?Teşekkür ederim Nadir bey

İnsanın gözü gönlü açılır güzel boyandıysa.Boyası bitmiş aracı insan yıkamak bile istemez.Hayırlı olsun.Umarım komple boya takıntısından kurtuluruz.Bakım yapılıyor sonuçta.Param olsa gözünün yaşına bakmam komle boyatırıdım bende.
Bu arada nerde boyandı.Fırın boyamı yapıldı.Ödemede kolaylık yaparlarmı acaba

bizim memleketin çakalları bitmediği sürece bu takıntı son bulmaz. güneş yanığıdır saksi düşmüştür çocuklar taş atmıştır çizmişlerdir boyanır sorun yok. ama araba güvercin olmuş çekiçlenmemiş yeri kalmamış temizlik için komple boyattım denirse kimsenin güveni kalmaz.

toplam maliyeti 1500 tl.Araba artık komle boyalı diye geçer ama içim ferahladı.Usta bana 2 hafta sonra gel dedi bu normal bir süre mi?Teşekkür ederim Nadir bey

Bir aylık zaman bana göre daha iyi olur. Araç fırın da boyandı ise zaten tadından yenmez. Önemli olan boya işinde güzel işçilik olması özellikle cam fitilleri tavan yerleri çok ince temiz iş ister.

Komple boyanmanin bana gore tek kotu yani isciligin dortdortluk yapilamamasi kaput bile boyanirken ustalik istiyor.
Hocam pasta cila gerekli neden dersen en son atilan vernikte ister istemez cok kucuk kabartilar tortular kaliyor hatta damla seklinde vernigin aktigi bile oluyor bunu sadece boyacilar anlayabilir bilen kisilerde anlar aslinda iste iste pasta atilarak bu yuzeyler puruzsuzlestiriliyor cila ile de pastadan sonraki matlıgı yok ediyor yani kesinlikle gerekli bir islem

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayakkabıyı bile boyadıktan sonra cila atıyorlar. kesinlikle gerekli.

2 haftanın kısa bir süre olduğunu düşünüyorum. Yeni boyanan parçalar için 3 ay boyunca herhangi bir işlem yapılmaması ile ilgili detailturkeyde bir yazı okumuştum sanki.

Havalar çok sıcak ise bu havalarda 2 hafta bence yeterli.ama 3 ayda çok fazla fark olmamalı bence

Sony Z5 ile gönderildi

Geri