bor power nereden konur

+ 1000 bencede paranıza yazık.bende denedim ve hiç faydasını görmedim.

bencede hiç bir faydası yok

ne olacaktiki zaten ucmasınımı beklıyordunuz

bülent saçmalama abicim.uçmasını değil ama azda olsa performans artışı buna karşılık biraz daha az yakıt tasarrufu bekledik.

bu konuyu ben de çok araştırdım
sonuç: illede borlu bir katkı kullanılacaksa bor power değil motor silk kullanılmalı kesinlikle... motor silk ile beklenen sonuçlara ulaşılabiliyor ancak...

temelinde her 2 sindede bor var.bence 2 side boş ve sadece psikolojik etki sağlıyor.gerisi boş

temelinde her 2 sindede bor var.bence 2 side boş ve sadece psikolojik etki sağlıyor.gerisi boş
her marka lastiğin de temelinde kauçuk var ama hepsi bir değil.
nasıl ki michelin ile nexen midir nedir onu karşılaştırazsan bu durum da aynı işte.
buna örnekler çok daha arttırılabilir tabi ki de gerek yok...
özetle dediğim gibi: (İLLEDE) kullanılacaksa motor silk kesinlikle....

bir de merak ettim siz kullandınız mı acaba her ikisinden birini?

ben motor silk kullanmıştım. herhangi bir artı veya eksisini de göremedim.
peki motor silkle nnt bor powerın farkı ne?
meraktan soruyorum. ona göre deneyeceğim.

eksi si zaten olmaz da artısını görebilmeniz içinde motorda sıkıntı olması lazım...
zaten bakımlı olan, güzgün çalışan bir motorda gözle görülen bir sonuç beklemek yanlış olur...
katkıyı kullandığınızda aracın km ne kadardı örneğin?
motor içinde zamanla oluşan kılcal çizikleri doldurma, gömlek ve segmandan kaynaklı kompresyon kaçaklarını azaltma, giderme, sürtünmeden kaynaklı soğuk çalışmadaki oluşabilecek sorunları giderme,,,, vs.vs... artıları da bunlar olarak eklenebilir tabiki ama dediğim zaten düzgün çalışan bir motorda da mucize beklememek lazım..
ikisi arasındaki farkı formüllerini incelemediğim için bilemem tabi ki ama sizde google da biraz vakit harcayıp forumları aratıp okursanız neden motor silk dediğimi anlarsınız. her ikisini de kullanan birinci şahısların ağzından ayrıntılı dinleyebilirsiniz...
bu arada bu katkının 100.000 km ve üzerindeki motorlarda çok daha bariz sonuçlar verdiğini unutmayalım..

ARkadaşlar Bor un performansla bir alakası yokki.. ben çok kişiye sordum sadece Motorun ömrünü uzattığı söyledi.. yakıttaki azalışı da kolay kolay farkedemezsiniz çünki % 2 yada 3 olur demişlerdi serviste ama Dizel araçlarda daha kolay etki sağlar aracın çekişi artar dediler bende kullanıyorum şu an...

gördüğüm en farklı özellik eskiden siyah duman atıyordu araç koyu şekilde şimdi çok daha iyi durumda...

ve alındığında kesinlikle patentli ürün alınmalı...

Geri