Bonnet'im de geldi sizlerle paylaşmak istedim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kamikaze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun güle güle kullan

Öncelikle hayırlı olsun kamikaze,.silecekleri değiştirirken çıkarıp takmakla uğraştırır gibime geliyo.pozitif önerimde araç rengine boyalı olanlar ,çok basitlik veriyo arabaya ,bence siyah olarak tak(işlevsel olarak aldıysan)araç rengine boyatıp takarsan basitleştirir bence aracını..)(kendi fikrim..ben olsam ve almış olsam böyle yapardım.)her zaman sade modifiyede,görselliğe,renk kombinasyonu ve kompozisyonuna dikkat etmek gerek..sonra modifiyenin bi anlamı kalmıyo bence ...

Mert benim fikrim arac renginde olması yurtdısındaki uygulamaları da inceledim gereğinden fasla elimde resim mevcut cok sık duruyor kırmızı aracta.Ayrıca hiç bişekilde kullanımında sorun yoq hersey yerli yerine oturuyor boyanıp takıldığında resimlerini koyucam inş aracın ;)

dıştan çok güzel bi görüntü veriyo hayırlı olsun,ama ilk takdığınızda arabanın ön tarafı görme açısına baya bi zaman alışamıyo insan:)

Hayırlı olsun..ilginç ve temiz bir uygulama. sileceklerin çirkin görüntüsü de kapanmış olur. sanki kaputun devamıymış gibi görünüyo.

dıştan çok güzel bi görüntü veriyo hayırlı olsun,ama ilk takdığınızda arabanın ön tarafı görme açısına baya bi zaman alışamıyo insan:)

Hmm baqalım haftaya takılcak inşş bide o deneyimi edinelim baqalım :D:D:D::D:D

Hayırlı olsun..ilginç ve temiz bir uygulama. sileceklerin çirkin görüntüsü de kapanmış olur. sanki kaputun devamıymış gibi görünüyo.

aynen öle cok sık durucağına inanıyorum farklı ve özel bir parca bana göre tabiii

gökhan boyattırıp taktırdım bak bakalım beğenecek misin

guzel duruyo ama fiyatını görünce vazgeçtim :) güle güle kullan

Geri