Bonnet'im de geldi sizlerle paylaşmak istedim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kamikaze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu fiber değil tamamen plastik ve tampondaki plastikten daha kaliteli bir malzeme.Yerine birebir oturuyor.
bundan kalıp cıkarıabılır fıber dokucen denemek lazım aslında plastık guzel kaca mal oldu sana :rolleyes:

250 TL maal oldu arkadaslar isteyen olursa usta ile görüşür kalıp alıp ona göre de sizlere yollayabilirim taleb fasla olursa tabiii

Saolasın abii tşk ederim ;)

Çok istediğim bir parça aslında fakat ev taşıma arifesinde olunca parayı saçamıyoruz :D Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.

kardeş hayırlı olsun ağız tadıyla kullanırsın inşallah

Çok istediğim bir parça aslında fakat ev taşıma arifesinde olunca parayı saçamıyoruz :D Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.

Umarım en kısa sürede sizde sahip olursunuz cok gereksiz gibi görünsede ayrı bi havası olan ve tamamlayıcı etkisi olan bir parca farklılık yaratıyor.

Yogun talep olursa kalıp aldırabilirim aslında ama suan için pek taleb yoq maddi sıkıntılardan dolayı sanırım

kardeş hayırlı olsun ağız tadıyla kullanırsın inşallah

Tşk ederim inş güle güle kullanırım;)

gökhan bi fiyat al ne kadar kalıp işine

Ürünün fotosunu gönderdim 120 TL dedi ürünü getir bi bakayım dedi ama anca ben haftaya salı götürebilirim su ara sınav dönemim ama fiyatlar bu seviyede olsa bile alırız diyen arkadaslar varsa liste yapsınlar.

Yine tekrarlıyorum benim hiçbir ticari amacım yoq amac sizlerin işinin görülmesi.Elimden gelen pazarlığı yaparım ama sayı belli olursa ona göre fiyat belirleriz.

Geri