böle bişi olabilir mi_?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan goldeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

goldeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dün gece 01.00 sularında eve geldim arabayı normal bi şeklde parkedip sabah kalktıımda arabanın 4lüleri yanıyordu gece öle bişi olmadığına eminim...

Olabilir. 4 lü tuşuna oksitlenme vs olup kendi temas etmiş. vs alar marsa bi şekilde panikleyip takılı kalmış vs olabilir. bu şekilde başına gelen arkadaşlar vardı forumda.

herhangi bişi yapmamm gerekir mi

bişi daha sorucam arabayı aldımdan beri var ne olduu çözemirum arabayı stop ettiğimden belli bir süre sonra 2-3 saniye değişik mekanik sesler gelio bazen bu neden oluyor_?

bence alarm dan dolayı,takılı kalmıs..

araçta alarm varmı?kaç model en kötü ihtimal 2004 olsa o modelde bir arabada oksitlenme olacağını zannetmiyorum.

aynen oksitlenme olsaılığı banda saçma geliyor 2005 gtc alarm var cenmax çok garip geldi banada

o zaman büyük bir ihtimal alarmdandır diye düşünüyorum.

Sıkıntının Alarımdan olma ihtimali yüksek.
Eğer alarımdansa sorun Alarımı resetlerseniz düzelecektir.Denemekte fayda var.

Resetlemek kolay cenmax çok kullanılan bir sistem yanlış bir anlatım olmasın diye modelenizi bilmediğim için kendi sitelerinde her modelin kullanma klavuzu var.
Burdan modelinize göre alarmı devre dışı/bloke etme ve kumanda kurma/tanıtma gibi konuları okursanız çözebilirsiniz alarm ile ilgili sorunu.

Tüm modeller için Cenmax Alarm Kullanma kılavuzları...
http://www.cenmax.com/forum/announcement.php?f=3

Not: Modelini bilmiyorsanız 922 ve 222 klavuzlardan yardım alabilirsiniz. Genelde Hepsinin Resetlenmesi Aynı oluyor.

Son düzenleme:
Geri