Bizim polislerimizin yabancılardan ne eksiği var? =)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagri1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bunu senin benim verdiğim vergi ile alıyorlar, bunu da unutmayalım ;)

Siyaset yapmış gibi olmak istememde sen insignayı alcağına önce ülkeyi geliştir araba elinde sonunda alınır bunun paraları hep bizden çıkıyor yazık ülkemin haline.

Ne kadar yakışıksız ifadeler ve benzetmeler..Polise diklenmeyi övğüye değer buluyorsun hadi o kaba ve saygısız ki vatandaşlar arasında da polise o şekilde davranan var ne oldu vatandaşları şerefsiz diye genelleyelim mi,midesinden tavukluk yer varmışda bilmem ne.

2 saattirde yazı orada duruyor bravo site yönetimi.

Biz düzgün polisleri bu işin dışında tutuyoruz. Konuyu okumadan kalkıpta böyle bir yorum yapmaya hakkınız yok !

Bana o şekilde bırak polisi,başbakan öyle davransa cumhurbaşkanı öyle davransa yine aynı şekilde olur tepkim.

Çünkü;

Ben vatandaşım! Ben olmazsam,onlar hiç olmazdı !

Konuyu en baştan okumadan böyle bir yorum yapmak anlamsız,eğer okuduysanızda lütfen bir daha okuyun..

Ben çok güzel okudum ne anlattığı gayet iyi anlaşılıyor.Netten güzel sallayabiliyorsunuz. :D

her ne olursa olsun o personel kendisini değil devletin güvenlik kurumu temsil ediyor hakkında kötü düşünebilirsin hatta kendi aranda konuşabilirsin ama böyle bir ortamda şerefsiz diye hitab etmek çok yanlış. forumda belki polis vardır mesela benim eniştemde polis.

sevgili arkadaşlar bende bir kolluk görevlisiyim(kolluk:jandarma,polis),bu tür davranışlarda bulunan personel çok fazla içimizde.Kesinlikle ve kesinlikle yanlış.Bu konuda sonuna kadar sizinle aynı fikirindeyim.Benden size naçizane bir tavsiye ,bu tavsiyemi yaşça büyük olanlar kardeş,küçük olanlarsa abi tavsiyesi olarak alsın.Trafikte, günlük bulunduğunuz ortamda yada herhangi bir olaya müdahil olduğunuzda bu tarz bir hareketle karşı karşıya kaldığınızda kesinlikle o personelle ağız dalaşına, münakaşaya girmeyin.Çok kolay ve kanuni bir yolu var bunu çözmenin.Polis için 155 jandarma için 156 numaralı telefonları arayıp şikayetinizi iletin.Bu numaralarda yapılan görüşmeler sadece ihbar mahiyetinde kalmıyor, görüşmeleriniz kayıt altına alınıyor!Şimdi bazı arkadaşlar kimi kime şikayet ediceğiz diyebilir, polisi bilmem ama jandarma da yapacağınız şikayet ihbarları kesinlikle gale alınıyor.bunu yetersiz görenler, çok fazla vaktinizi almaz bir kağıt kalem alıp ilgili personelin bağlı olduğu kuruma iki satır yaşadığınız maduriyeti yazın emin olun ağız dalaşına girmekten kat ve kat daha etkili!!!
SAYGILAR!

+1 ;)

Basit bir örnek;

13 Haziran günü sabah 8 gibi metroya bindim,bir yer boştu ve o boş olan tarafın karşısında polis oturuyordu,bacak bacak üstüne atmıştı ve ayağı karşı koltuğa kadar yetişiyordu. Gittim durdum yanında,ayağını çekmesini bekledim çekmedi. Kusura bakmayın,ayağınızı çekermisiniz oturacağım dedim. Aldırmadı sanki hiç bir şey dememişim gibi oturmaya devam etti. Bir daha rica ettim aynı şekilde,yüzüme baktı ve çekmiyorum,git başka yere otur' dedi.
Metroyu gösterdim ve başka boş yer yok dedim,zaten olsa sizin karşınıza oturmaya meraklı değilim dedim. Polis amcamıza dokunmuş olacak ki,birden ayağa kalktı ben bu devletin polisiyim,istediğim yere otururum,istediğim yerede seni oturtmam dedi. Bende dedim bende bu devletin vatandaşıyım ve sen bana yardımcı olmak için,beni korumak için bu devletten maaş alıyorsun,ben olmasam sanada gerek kalmazdı dedim ve daha fazla tartışmayı uzatmamak için geçtim oturdum karşısına. Sonra oturdu karşıma,ters ters bakmaya başladı,bende baktım aynı şekilde. Sonrada indi gitti zaten.

Kendilerini kral zannedenler var,tabi ki bütün polisler için geçerli değil bu dediğim...

Diyeceğim odur ki;

Böyle polisler olduktan sonra,altlarına hummer'da versen,bugattide versen o insanın beynini değiştiremedikten sonra hiç bir anlamı olmaz..

bi benzeri benim başıma karakolda geldi. bi arkadaşın pasaport işi için karakola gittik. arkadaş bi odaya girdi bende odanın önündeki bankta oturuyorum. o günde sağ ayak bileğimi burktum nasıl zonkluyor anlatamam. otururken sağ ayağımı sol dizimin üstüne aldım ufak ufak bileğime masaj yapıyorum.
artist in biri geldi söyle bi baktı, "ne arıyorsun burda?" dedi. "arkadaşı bekliyorum dedim" "indir o ayağını" dedi. "neden?" dedim. "devlete biraz saygınız olsun" dedi. "devlete saygımız sonsuz Allah'a sükür" dedim. kafamı çevirdim. biraz baktı baktı baktı sonra uzadı gitti...

Kimse üzerine alınmasın, genelleme yaparak yazıyorum. Bakın hepimiz hata yapabiliyoruz değilmi? karşımızdaki memurlara aynasız diyebiliyoruz, şerefsiz diyebiliyoruz, artis diyebiliyoruz, çorbacı diyebiliyoruz, yumurtacı diyebiliyoruz, avantacı diyebiliyoruz ....... kısacası davranışını beğenmediğimiz herkese herşeyi diyebiliyoruz, ama bizler hata yapınca onlardan biri bize bir şey dedi mi nedense ortalığı ateşe vermeye kalkıyoruz. Bunlarla ilgili bir kaç güzel söz; tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, ne ekersen onu biçersin, rüzgar eken fırtına biçer, keskin sirkenin zararı küpünedir gibi.

servise insignia 2.0 tubo 4*4 geldi. baskanlık arabasıymiş, koruma için ..

cok ii di yaa

Maliye Bakanının koruma aracı o İnsignia 2.0 Turbo 4X4 Cosmo araç, başbakanlığın koruma araçlarıda zamanında Vectra B CD'ydi zamanında o araçlarda dikkat çekiyodu bide o vectralar polis arabası kaplamalıydı geçen emniyetin otoparkında gördün geri hizmete çekmiş gibiler :)

Kimse üzerine alınmasın, genelleme yaparak yazıyorum. Bakın hepimiz hata yapabiliyoruz değilmi? karşımızdaki memurlara aynasız diyebiliyoruz, şerefsiz diyebiliyoruz, artis diyebiliyoruz, çorbacı diyebiliyoruz, yumurtacı diyebiliyoruz, avantacı diyebiliyoruz ....... kısacası davranışını beğenmediğimiz herkese herşeyi diyebiliyoruz, ama bizler hata yapınca onlardan biri bize bir şey dedi mi nedense ortalığı ateşe vermeye kalkıyoruz. Bunlarla ilgili bir kaç güzel söz; tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, ne ekersen onu biçersin, rüzgar eken fırtına biçer, keskin sirkenin zararı küpünedir gibi.
Kesinlikle katılıyorum.

Geri