Biraz abartmış!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben sadece şahinlere Amele Tuning yapılıyor sanıyordum..

Ben sadece şahinlere Amele Tuning yapılıyor sanıyordum..

Dostum bizim buralarda böyle şahinci kalmadı adamlar bile paraya kıyıp Angel felan alıyorlar. Buna denilecek laf bulamıyorum bile

Görgüsüzlük mü abartı mı herneyse :D

Çocukluğunu çok karanlık geçirmiş,şimdi her yeri ışık yapmış adam. :D

audi ilk led olayını cıkardııgnda nerrden bılsın bu kadar fan olcagını :)

Dostum bizim buralarda böyle şahinci kalmadı adamlar bile paraya kıyıp Angel felan alıyorlar. Buna denilecek laf bulamıyorum bile

Şahine bile angel alıyorlarsa ben ne yapacağımı bilemiyorum. Ben nostalji yapmak istiyorum.
GELİN EL ELE VERELİM VE YENİDEN AYNAYA CD ASALIM.

valla kötü bir şey değil. ben aydındaki şahincilerin modifiyelerini seviyorum soft modifiye yapıyorlar en azından yukarıdaki araca 1.000 basar. Şahine neden angel olmasın. Öyle bir şey olsaydı BMW firması karşı çıkardı önce biz icat ettik kimse kullanamaz diye.

valla kötü bir şey değil. ben aydındaki şahincilerin modifiyelerini seviyorum soft modifiye yapıyorlar en azından yukarıdaki araca 1.000 basar. Şahine neden angel olmasın. Öyle bir şey olsaydı BMW firması karşı çıkardı önce biz icat ettik kimse kullanamaz diye.

:good::good::good:

Çok güzel olmuş bence arkadaşlar, yanılıyorsunuz.hatta forumca arabalarımızı böyle yapalım, geceleri açık bırakalım, sokaklar aydınlansın.Arada uyanıp çalıştırırız aküde boşalmaz.Ha ne dersiniz süper olmazmı :D :kop:

Modifiyede son nokta.

Geri