Bir Öneri de Bize Lazım

soylu_fasulye

Kayıtlı Kullanıcı
46-Kahramanmaraş
Arkadaşlar yaklaşık iki ay sonra ilk çocuğumuza kavuşacağız Allah' ın izniyle. İlk çocuk bir başka olur tadından yenmez diyor herkes inşallah baba olunca anlayacağım bunu. Annem ve eşim çocuğun kız olmasından yanaydı ve de öyle oldu. Şimdi isimde anlaşamıyoruz. İki isim koymayı planlıyoruz birincisi "Seda" ama bunun yanına yakışacak ikinci bir isimde karar veremedik. Hoşunuza giden sevdiğiniz isimlerden örnekler verirseniz sevinirim.
Teşekkürler...

Son düzenleme:
Şimdiden Allah analı babalı büyütsün , sağlıklı sıhhatli olsun inşallah. seda nur , seda naz, seda gül, birde seda ismi ilk mi ikinci sıradaki isimmi olacak?

ALLAH analı babalı büyütsün, Seda Naz diyecektim bende ...

seda nur olabılır daha ıyı olur bence :)

Sila- elif-ayşegül en sevdiğim kiz isimleri,

allah hayırlısıyla kucağınıza almak nasib etsin, 2 ay önce tattım ben de baba olmayı, hiç bişeye benzemiyomuş gerçekten. tarifi mümkün değil.

doğumhane önü stresi de cabası :rolleyes:

bizimki oğlan olduğundan kız ismi düşünmedik hiç ama "nihal seda" kulağa fena gelmiyor.

allah analı babalı büyütsün :)seda -eda fena olmaz :D çok matrak olurdu :D

irem seda çınkı , meriç seda çınkı ,esma seda çınkı ,seda ceren çınkı,seda aylin çınkı, seda deniz çınkı , seda gökçe çınkı :) doğaçlama yazdıma ama son iki yazdığım daha bi uyumlu oldu gibi :) kulak uyumuda önemli:) niye 2. isimi koymayı düşünüyorsunuz? tek isim gayet güzel olurdu:) ileride bunun kodlamalı sınavları var , şusu var busu var vakit kaybı olmazdı:D

Seda nur

nur çocuk küçükken iyide büyüyünce çok güzel olmuyo. kocaman kız oluyo hala nur diyorlar :) bende 3 yeğen var nur lu ordan biliyorum :D

ama seda naz bencede güzel. ismi karakterine yansır nazlı olursada ayrı tadı olur :)

Allah önce sağlıklı doğum nasip etsin sonra güzel bi ömür versin inşAllah...

Neden iki isim ? benim oğlumunda 2 ismi var, biz ikisinide aynı anda kullansakda , okulda sıkıntı olabiliyor . eminim büyüyüncede sıkıntı olacaktır. bence tek isim tercih edin.

Geri