arkadaslar herkese gunaydın.gsi mle hergun 120-130 km yapıyordum.ama butce dolayısıyla pedalın altında yumurta varmıs gibi kullanıyordum.oyleki ankarayı bilen bilir istanbul yolundan hergun gelip giderken hacı muratlar bile bana sag cekip kafa buluyorlardı.bende sonunda bırak gururu falan taktır dedim.oyleya c20xe ye biniyosun ama devir 2500 u gecmiyo ne anklamı kaldı?cok sevdiğim ve oldukca iyi tanıdığım bi lpg servisinde solugu aldım.ustaya ne takıcaz dedim?(bu servis prins brc omvl ve atikerin yetkili bayisi.)ustanın yuzunde pis bi sırıtma eyvah dedim prins ve 2500 ytl yandım.adam ban atiker demezmi gozum ısıldamıs.ya usta olurmu nasıl olur?sen karısma git bi buji kablosu al gel bırak arabayı yarın oglen gel.sorunun olursa sokecem ve istediğin markayı bedava takacam.eyvallah dedik.ertesi gun geldim arabayı aldım.varmı problem?usta ben dedi pek begenmedim.sanki hafif silkeleme var.bos zamanında gel bakacam.arabaya atladım korkarak.gaza biraz yuklendim allah allah sanki cekişi eskisinden iyi.alt devirler ust devirler hiçbi problem yok inanamadım.motor lambasıymıs silkelemeymiş sabah calısmazmıs onlar ne ya.hiçbişey yok.1 haftadır biniyorum.acayip memnunum.yani cok uzattım belki ama ustamın soylediği birseye inandım opellere en iyi uyum atikerde cunku opeller için ozel yazılımı var.ama herkese tavsiyem bu işi gercekten bilen birine yaptırmanız.lpg kitinden daha onemli bisey varsa montaj.oyleki usta lpg yi baglarken tum arabalara kullandıgı 6 lık bakır boru yerine benimkine 8 lik takmıs neden dedim oda benim işim sen karısma bu araca boyle dedi.allah razı olsun beni cok mutlu etti.herkese tavsiye ediyorum.supheleri bırakıp taktırın iyi bi yerde lpg yi ve doya doya binin araclarınıza.herkese selamlar.