- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok tşk...mucahitduran link' Alıntı:Gözünüz aydın)
Karar ve değişim formu elimde ...Amaç aracına güvenmiş olduğumuz firmanın Bize karşı sorumluluklarını yerine getirmesini sağlamak...wave61 link' Alıntı:emsal teşkil etmesi açısından elinizde karar örneği zaten vardır ..saklar ve forumda benzer sıkıntıyı yaşayan arkadaş olursa paylaşırsanız sevinirim ayrıca.. thnxx
Sorun nedir tam olarak bilmiyorum ama davanda haklı isen sonuna kadar git...!!!Burası Türkiye...Tüketici ile ilgili kanunlar bizleri korumuş olsa bu hallere düşmeyiz ama.....Zaten bu devlet değil mi vatandaşını güçlüye düzdüren.....Hepsinin Allah belasını versin... Kim ki HAK yolundan ayrıla...Allah çoluğundan çocuğundan çıkarsın itlerin....Biz vatandaşlar deve kuşu gibi kafamızı kumun içine sokup kıçımızı açıkta bırakırsak miken çok olur....Herkese hayırlı günler dileğiyle....dreamofice link' Alıntı:Hiç bir şeyin karşışık bulduğu yok arkadaşım ben yasadıgım sorun ıcın almanyayla da görüştüm sözde halledıceklerını soyledıler ama almanya Tr farketmıyormus opel her yerde opel sonuc yıne aynı oldu ve değişim yapamayacaklarını söyledıler(direksıyon)