- Konuyu Başlatan
eğer cihaza bağladıklarında ısıtma bujisi genel hata ikazı verirse ısıtma bujilerine ısıtma işlemini yaptırtan bi cihaz var adını bilmiyorum sigara paketi kadar bişey, üstü parlak bi cihaz o değiştirilecek bende de oldu yokuş çıkarken ani yüklendim araca ve arıza lambası yandı sonra araç 3000 devri geçmedi, kontağı kapatıp açınca geçti...
aynı yazdığın gibi bir sorun oldu arkadaşım, bizim mersin adana otobanı biraz eğimli araç kolay hızlanıyor, bir kaç defa aşırı sürat yaptım sorun olmamıştı ama son defasında arabayı zorladım bu sorunu ilk o zaman yaptı sonra rampalarda zorladıgımdada aynı sorun sıkça olmaya başladı. birde araçta chip uygulaması olmamasına ragmen araç çok seri ve kolay sürat alıyor, motoru iyi açıldıgı içinmi bilmem ama bazen çok ufak bir eğim bulsam 200ü rahat deviriyor ve bu arabayla 225 km hızı gördüm normal ama uzun bir eğimde. daha önce 407 aracım vardı 1.6 HDİ aynı yolda 220 anca görüyordu ve araçta chipte vardı. Onunda motoru açılmıştı, bazen arabalar şarşırtıyor insanları