Bir aile en fazla bukadar şanssız olru snrm :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

aykal

Bilgi Girilmemiş
Nerden başlıyayım ne diyeyim bilmiorum sabah mutlu bir şekilde evden ayrıldım okuluma gittim sınavıma girdim neyse saat 10:30 gibi okuldan çıktık arabaya doğru giderken bir ambulans gelior nasıl hemde vızır vızır yanındada siyah bir vectra fln var arkdaşta aykal bak olm annen seni hasteneye götürmeye gelior dior şakalaşıoruz ama ne bilelim citten onun annem olduğunu tam yanımızdan geçerken birden şok oldum önde ambulans arkadan annem arkadan dedem resmen konvoy gibi gidiorlar azım açık kaldı ne oldunu bile şaşırdım hemen bende peşlerini ztn hastane okulun yanında çukurova üni. araştırma hastanesi nese bi gittim ne duyayım anneannem kalp spazmı geçirmiş acile kaldırmışlar :( :( nese olanlar oldu anju fln yapıldı oydu buydu derken telefon çaldı babam :eek: otoban çıkışında bir kamyon babama arkadan girmiş araba pert babam perişan :( :( :( hemen onun yanına gittim allaha şükür pek bişeyi yok ama mercedesten geriyede bişe yok cana gelen mala gelsin derken hoop kırmızı ışıkta yandan bir bayyanda geldi benim sağ ön tarafa girdimi :mad: ne dicem bilemedim hiçte uğraşamıcam için bişe olmaz dedik yola koyulduk neyse geri hastaneye geldik anneannem iyi babama pansuman yapıorlar gene telefon :mad: kardeşim okulda basket oynarkan kolunu kırmış haydaaaaaaaa :mad: koştur koştur diğer hasstaneye gittim kolu sarıldı vs :( şimdi ise daha yeni eve gelebildim bukadar şey 3-4 saat içinde arka arkaya oldu kafayı yemek üzereyim bende bi çare ve rahatlamak adına sizlerlede paylaşayım dedim ne diyeyim allah beterinden saklasın :cry:

Çok geçmiş olsun..Derlerya geldimi herşey üstüste gelir diye..Ama seninde dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin diyelim..Burda en çok endişe edilmesi gereken anneannenizin sağlığı ve kardeşinin kolu..Umarım en kısa sürede ikiside Allahın izniyle sağlıklarına kavuşurlar..Gerçekten kötü bir gün olmuş..

töbe töbe allah daha beterinden saklasın kurban kesin bişi yapın =/ çok geçmiş olsun aykal.

dediğin gibi allah beterinden saklasın büyük geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun..

dicek laf yok, nazar değmiştir...

çok çok geçmiş olsun, nasıl bişey olmuş öyle ya :( arkadaşın dediği gibi kurban kesmekte fayda var.
Tekrar çok çok geçmiş olsun...

Büyük geçmiş olsun, bu kadar terslik üst üste...Allah beterinden saklasın

çok sağolun arkaşlar valla bazı arkadaşlar kurban kes dedi bazısı fakir doyur fln ama bunu yazmak hiç güzel bişe değilde şuan 4 tane kız öğrenci okutuyoruz onun haricinde ayakkabı boyacısı bir adamın kanserli oğluna bakıoruz ve yaptığımız dier yardımları yazmıorum :( bunlara rağmen oluor ve bunlar ilk değil acaip yani ya göz var derler ya aynen öle bir durum oldumu hep arka arkaya 6 ay rahatsak diğer 6 ay dert ile geçior hep :(

Geçmiş Olsun Aykal Abi Bu Kadar Tersilk Üst Üste Allah Beterinden Saklasın...

çok çok geçmiş olsun Allah(cc) beterinden saklasın ... bence üzerinizde göz var...

Geri