A
aykal
Bilgi Girilmemiş
Nerden başlıyayım ne diyeyim bilmiorum sabah mutlu bir şekilde evden ayrıldım okuluma gittim sınavıma girdim neyse saat 10:30 gibi okuldan çıktık arabaya doğru giderken bir ambulans gelior nasıl hemde vızır vızır yanındada siyah bir vectra fln var arkdaşta aykal bak olm annen seni hasteneye götürmeye gelior dior şakalaşıoruz ama ne bilelim citten onun annem olduğunu tam yanımızdan geçerken birden şok oldum önde ambulans arkadan annem arkadan dedem resmen konvoy gibi gidiorlar azım açık kaldı ne oldunu bile şaşırdım hemen bende peşlerini ztn hastane okulun yanında çukurova üni. araştırma hastanesi nese bi gittim ne duyayım anneannem kalp spazmı geçirmiş acile kaldırmışlar
nese olanlar oldu anju fln yapıldı oydu buydu derken telefon çaldı babam
otoban çıkışında bir kamyon babama arkadan girmiş araba pert babam perişan
hemen onun yanına gittim allaha şükür pek bişeyi yok ama mercedesten geriyede bişe yok cana gelen mala gelsin derken hoop kırmızı ışıkta yandan bir bayyanda geldi benim sağ ön tarafa girdimi
ne dicem bilemedim hiçte uğraşamıcam için bişe olmaz dedik yola koyulduk neyse geri hastaneye geldik anneannem iyi babama pansuman yapıorlar gene telefon
kardeşim okulda basket oynarkan kolunu kırmış haydaaaaaaaa
koştur koştur diğer hasstaneye gittim kolu sarıldı vs
şimdi ise daha yeni eve gelebildim bukadar şey 3-4 saat içinde arka arkaya oldu kafayı yemek üzereyim bende bi çare ve rahatlamak adına sizlerlede paylaşayım dedim ne diyeyim allah beterinden saklasın