Bir aile en fazla bukadar şanssız olru snrm :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok geçmiş olsun kurban kesmenizde fayda var

Herşey çorap söküğü gibi gelmiş. Çok geçmiş olsun. Allah Şifalar versin...

çok geçmiş olsun geldimi hep böyle üst üste geliyor zaten Allah beterinden korusun ;)

ya ne diyeceğimi bilemiyorum.gerçekten çok üzüldüm aykal.çok büyük geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.bence nazar değdi sizlere.kurban kesin,kan akıtın.tekrar büyük geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun,
allah sevdiği kullarını sıkıntılarla sınarmış derlerdi büyüklerimiz.
allah beterinden saklasın, önemli olan neticede herkesin iyi olması

"Canım Kardeşim çok geçmiş olsun yeni gördüm vallahi:( ...Allah betrinden saklasın cidden çok üzüldüm..Nazara geldin be kardeşim seni okumak üflemek lasım vallahi yaa...""

kardeşim çok geçmiş olsun bu nedir böyle şaka gibi en önemlisi anneannenin durumu kardeşinede çok geçmiş olsun diğer arkadaşlarında dediği gibi nazar var üzerinizde bi kurban filan kesip dağıtın çok üzüldüm..

kardeşim çok geçmiş olsun bu nedir böyle şaka gibi en önemlisi anneannenin durumu kardeşinede çok geçmiş olsun diğer arkadaşlarında dediği gibi nazar var üzerinizde bi kurban filan kesip dağıtın çok üzüldüm..

saol ergin abi valla bir kurban şart oldu ztn ama şuan herkes iyi dahada iyiye gidecek inaşallah bakalım hayırlısı ne ise o olsun :rolleyes:

"Canım Kardeşim çok geçmiş olsun yeni gördüm vallahi:( ...Allah betrinden saklasın cidden çok üzüldüm..Nazara geldin be kardeşim seni okumak üflemek lasım vallahi yaa...""

saoll ablam ya msn de okudun üfledin ztn :) sende olmasan bu gün beni güldürmesen iyice bunalım olcaktım yhaa nese diğer arkadaşlarada tekkür ederim ...

allah beterinden saklasın büyük geçmiş olsun

Geri