Bir aile en fazla bukadar şanssız olru snrm :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aykal gercekten cok üzüldüm gelince hersey üst üste geliyor cok ama cok gecmiş olsun ALLAH yardımcınız olsun.

aykal yiğidim geçmiş olsun ya! olum o ne öyle 3 saatte sen yine iyiymişsin! vay anasını ya ben olsam kesin fıttırırdım! Allah korumuş hepinizi ananene geçmiş olsun dileklerimizi ilet tabi babanada ve sen dahil tüm ailene!..

dikkat et kendine! nazar çıkmış göz varmış üstünüzde!..

Aykal çok büyük geçmiş olsun walla okurken tüylerim diken diken oldu allah daha beterinden saklasın:(

çok üst üste gelmiş; çok geçmiş olsun....

maden1907

halilakel

horizon

combo_16

bayram 12

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim allah hepimizi kazadan ve beladan korusun ...:rolleyes:

geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır unutma hayır da şer de ALLAH tan gelir o yüzden tevekkül edip, ram olmak gerekir. ALLAH beterinden saklasın kimseye sevdiklerinin acısını yaşatmasın.

Aykal naptın öyle yaaaa :(:( Allah daha kötüsünden korusun çok çok geçmiş olsun.. Beterin beteri var :( Nazar varmış çıkmış bence. Nasıl üzüldüm yaa :(

:(:( çok geçmiş olsun..allah bir daha göstermesin...

amin arkdaşlar amin çok saolun :( kimseye sevdiğinin yakının dostuunun acısını yaşatmasın allah ... bide bukadar olay yani ama demin konuştum anneannem iyi durumu şuan hatta telefonda benle dalga bile geçebilior :) şu günü bir atlatsaydık hayırlısı ile başka bişe istemiorum ...

büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun. belkide bu kadar yardım yaptığınız insanların duaları sizleri bu büyük kazalardan korumuştur.

Geri