Bir aile en fazla bukadar şanssız olru snrm :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
saoll ablam ya msn de okudun üfledin ztn :) sende olmasan bu gün beni güldürmesen iyice bunalım olcaktım yhaa nese diğer arkadaşlarada tekkür ederim ...

:hıh: :1:2:3:4:5 anladın sen onu

çok geçmiş olsun.bu kadar şey üstüste fazla tesadüf....

Kardeşiimm....!!

Çok geçmiş olsun....:(

Elimizden gelen, yapabileceğimiz bişey var mı ?...

Aykal geçmiş olsun, şimdi sizin sağlığınızın iyi yada iyiye gittiğini bilmek sevindirdi.. Mala gelen gelsin önemli olan can, pek inanmam ama bu kadarıda tesadüf olabilirmi hayret doğrusu ??
Tekrar geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, en kötü günün bu olsun.. Tekrarını yaşamaman dileğiyle

çok geçmiş olsun üzüldüm vlla :(

aykal msn de konuştuk durumu,dediğim gibi en ufak bişey bile varsa yapabileceğim hemen haber ver.

tekrardan geçmiş olsun,Allah beterinden korusun

arkadasım cok geçmiş olsun yaa.onemli olan saglıklar.malı boswer..bi anda atmısın herseyi..daha fazla bişey olmaz inşallah...kafayı takma..;)

aykal msn de konuştuk durumu,dediğim gibi en ufak bişey bile varsa yapabileceğim hemen haber ver.

tekrardan geçmiş olsun,Allah beterinden korusun

çok çok teşekkür ederim efecim ztn bütün durumdan haberdarsın şuan herkes iyi allah bozmasın walla yeni yeni kendime geldim moralim fln iyi bide şu güünü bi atlatsak ....

çok geçmiş olsun üzüldüm vlla :(

Aykal geçmiş olsun, şimdi sizin sağlığınızın iyi yada iyiye gittiğini bilmek sevindirdi.. Mala gelen gelsin önemli olan can, pek inanmam ama bu kadarıda tesadüf olabilirmi hayret doğrusu ??
Tekrar geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, en kötü günün bu olsun.. Tekrarını yaşamaman dileğiyle

hepinize çok teşkkür ederim dediğinz gibi cana geleceğine mala gelsin ...

Geri