Bimeksten alisveris yapmayin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan flybird
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun

dedigim gibi bu bimekse özel bende daha önce teknosada sorun yasamad1m. /nazar degmesin)
(benim aldigim magaza Akköprü ankamall daki magaza )
Ayr1ca, aldigim ürünü dün ne durumda oldugunu ögrenmek için, sormaya gittigimde, teknik servisteki koyduklari rafta dururken gördüm sordugumda ise, servise gönderdiklerini 1-2 haftaya sonuc alacaklar1n1 söylediler.
Galiba oyalay1p 15günlük iade etme süremi doldurmaya çalisiyorlar.
Yani pazartesi tük. haklar1na gitmek farz oldu. Zaten kimden duysam oyalayip yasal süreyi doldurup ayni seyi yapiyorlarmis.
Arkadaslar 5 lira 10 lira fazla verin ama ürün elinizde kalmasin baska yerden alisveris yapin.

dilekleriniz içinde sagolun

ben bugün bimekse gittim laptop aldım bitane bu olaydanda bahsettim bana bi buroşür werdiler açıklamaların olduğu sarf malzeme kartuş gibi ve cep telefonu dışındaki her ürünü geri alıyoruz dedi.Kozyatağı Carrefour Ergün bey bilgin olsun

Eray-FB' Alıntı:
ben bugün bimekse gittim laptop aldım bitane bu olaydanda bahsettim bana bi buroşür werdiler açıklamaların olduğu sarf malzeme kartuş gibi ve cep telefonu dışındaki her ürünü geri alıyoruz dedi.Kozyatağı Carrefour Ergün bey bilgin olsun
satarken öyle diyorlar. banada iadeye gittigimde benim aldigim ürün hariç baska ne olsa yapacaklarini söylediler. Zaten sikayetimvar.com dada ayni sey söyleniyor bimeks için, laf kalabalikligi yaptiklari sadece senin ürünün için böyle birsey oldugunu herkese bunlari söylüyorlarmis. Kaç kisi laptop alip bozuldugu ve bimeksin hiç bir sey yapmadigi anlatmis sikayetimvar.comda biliyor musun?
Keske almasaydin.
istersen yarin git bi ag1zlarini ara, bu bozuk degistirin de.. Bakalim ne diyecekler. HEMEN degistirelim derlerse, demekki burada birsey var bende ona göre hareket edeyim. Ama simdiye kadar duydugum hersey bu adamlarin mali satana kadar müsteriye gülüp sonra mali kakalamaya çalismalari..
insaallah sende bir sorun çikmaza, dizüstünde bir sey çikarsa o paraya kafayi yememek mümkün deil yoksa

walla daha dükkandayken kutudan açtırdım ve kurulum yaptırdım bi arıza olduğunda ise hp ile değil bizimle muhatap olun dediler.üstüne basa basa söledir ama satış stratejisi ne derece doğru bilinmez...

sen ne almıştın merak ettim

Eray-FB' Alıntı:
walla daha dükkandayken kutudan açtırdım ve kurulum yaptırdım bi arıza olduğunda ise hp ile değil bizimle muhatap olun dediler.üstüne basa basa söledir ama satış stratejisi ne derece doğru bilinmez...

sen ne almıştın merak ettim
bluetooth kulakl1k aldim. gecen gün gittim satan elemana ayni üründen alacagim dedim. beni tan1mayan biriydi. sarf malzemeleri hariç degistiririz, yani benim aldigim ürünü hemen degistiririz diyor.
K1sacas1 Bimeksin internet sitesinden kendi politikas1n1 okusun arkadaslar.
Kesinlikle güvenmeyin, sürekli laf yap1p müsteriyi kand1rmayi amaç edinmisler.zaten internetteki bütün yorumlar bunu söylüyor..

:mad: bunlar malı satana kadar canım ciyerim sattıktan sonra tanımazlar bile...:mad: hakkını ara en kolay yolu tüketici derneyine başvur gerisini onlar hallediyo...

yapacam hele bir ürünü degistirmek yerine tamir edip göndersinler sdece dava degil baska seylerde var aklimda sanayi bakanligina gidecegim zaten 1-2 güne kadar

babmı da kandırmışlar bayramdan önce kristal bardak takımını normalin üzerinde bi fiyata satmışlar bende eve gelince delirdim telefon ettim geri iyade etmek istedim bisürü tantana yaptılar

tüketiciyi koruma derneyini aradım alınan bir ürünün 7 gün içinde iyadesinin mümkün olduğunu söylediler(seyyar ve kapıdan satışlarda) firmayı tekrar aradım yine sallamadılar bende avukat bi arkadaşa arattırdım adamlar tutuştu malı geri almadılar... babam sadece peşinat olarak küçük bi mebla vermiş senetleri eve geri getirdiler ürünü alırken yanında bide fritoz vermişlerdi ne onu geri aldılar ne de ürünü senetleri verip gittiler:D hem ürün hem de hediyesi çok küçük bi meblaya bizim oldu ava giderken avlandılar.:D

kısacası diş göstermezssek tepemize biniyolar ister seyyar ister mağza hepsi aynı.....hakkınızı arayın dostlar:good:

Geri