Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
satarken öyle diyorlar. banada iadeye gittigimde benim aldigim ürün hariç baska ne olsa yapacaklarini söylediler. Zaten sikayetimvar.com dada ayni sey söyleniyor bimeks için, laf kalabalikligi yaptiklari sadece senin ürünün için böyle birsey oldugunu herkese bunlari söylüyorlarmis. Kaç kisi laptop alip bozuldugu ve bimeksin hiç bir sey yapmadigi anlatmis sikayetimvar.comda biliyor musun?Eray-FB' Alıntı:ben bugün bimekse gittim laptop aldım bitane bu olaydanda bahsettim bana bi buroşür werdiler açıklamaların olduğu sarf malzeme kartuş gibi ve cep telefonu dışındaki her ürünü geri alıyoruz dedi.Kozyatağı Carrefour Ergün bey bilgin olsun
bluetooth kulakl1k aldim. gecen gün gittim satan elemana ayni üründen alacagim dedim. beni tan1mayan biriydi. sarf malzemeleri hariç degistiririz, yani benim aldigim ürünü hemen degistiririz diyor.Eray-FB' Alıntı:walla daha dükkandayken kutudan açtırdım ve kurulum yaptırdım bi arıza olduğunda ise hp ile değil bizimle muhatap olun dediler.üstüne basa basa söledir ama satış stratejisi ne derece doğru bilinmez...
sen ne almıştın merak ettim