Bimeksten alisveris yapmayin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan flybird
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şuna bak sen büyük firma diye güven adamların yaptığı işe bak

onlardan korkcan zaten büyük firma diye alıyoruz sonra vaziyet ortada geçmiş olsun böle bırakma derim...

Hakkını ara tüketici mahkemesine başvur..şikayetimvar.com nedir ya..Bizim halkımızın beynine ilkokulda konuşanları tahtaya yazma öğretmenine şikayet etme şeklinde daha 6-7 yaşında işlenen zihniyetten faydalanan akıllı yatırımcıların para kazanma yoludur şikayetimvar.com...

Tüketici hakları denen bişey var tüketici mahkemeleri var git başvur mutlaka sonuç alırsın..

öyle demiyceksin ozmn bn tüketici hakları korumayı arıyım diyceksin ozmn birden değiştiriyolar :)

geçmiş olsun bimeks iyiden iyiye baya kötüleşmiş demekki benim içinde bitti...

saolsın uytarı icin dikkate alıcaz
gecmiş olsun peşini bırakma sikayetim com du tüketici hakıydı gıcıklıgına ugras.. kolay gelsin

uyarın için saol ..tüketici hakları konusunda Tansaşın üstüne tanımam kullanmış olsan bile gıda maddesi dahi olsa kullanıp beğenmezsen iade edebiliosun ...ve fazlasıyla memnun çıkıosun ...benzer bişey benimde başıma gelmişti .cep telefonu almıştım ekranında kararma wardı gittiğimde cihaz bizden çıktı servise götüreceksiniz dediler....tüketici haklarına telefon ettim .. iki gün içinde cihazınızı getirin değiştirelim dediler ..illa uğraşacaksın ama sonunda canlarına okursun ....geçmiş olsun tekrar

Harbiden öyle heryer tansaş gibi olsa çok güzel olur..

:(:(:( yazık yaaa

Elektıronik malzemelerde kipada ayni uygulamayı yapıyor. Tüketici haklarının yolunu gösteriyor.Sözde bazı büyük firmalar işin kolayını bulmuşlar . Bu nasıl olsa uğraştırıcı iş kimse bununpeşine koşmaz diye zorluk çıkarıyorlar. :( :mad:

Geri