Bimeksten alisveris yapmayin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan flybird
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

flybird

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar k1saca basimdan geçen bir olay1 anlatayim. Bimeksten aldigim bir ürün bozuk oldugu için 2 SAAT sonra degistirmek için geri götürdüm ancak ürünü inceleyip bozuk olduguna kanaat getirmelerine ragmen, böyle bir hakk1m olmad1g1n1 ve servise götürüp tamir ettireceklerini veya servisin gerek görürse degistirecegini söylediler. itiraziniz varsa tüketici haklari hakem heyetine basvurun dediler. Daha öncede benzer büyük firmalardan bu tür alis verisler yapmistim. ve hiçbir neden belirtmeden geri iade ettigim olmustu. Ama Bimeks kesinlikle müsteri memnuniyeti veya kanun dinlemiyor. Daha sonra ögrendim ki(sikayetimvar.com da)benim gibi yüzlerce kisi var. Herkes ayni seylerden sikayetçi. Birde bana söyledikleri seyleri sanki kanunda varmis gibi kendi internet sayfalarina da koymuslar. yani kendi kendilerine kanun yazmislar.
Bu mesaji yazma amacim, sizlerinde ayni hataya düsüp Bimeks den bir seyler almamasidir. (ki ben 4000ytl ye yakin bir alis veris yaptim ve aldigim ürün 50ytl lik bir ürün.Düsünün benim gibi bir müsteriyi bile düsünmüyorlar.)internetten arastirip göreceginiz gibi ürün elinizde kalacaktir. Moderatör arkadaslar yanlis birseyler yazdiysam konuyu kilitleye bilirler ama bu konuyu beni sinir eden bir firma karsisinda arkadaslar da madur olmasin diye açmak zorunda hissettim..

Heriflere bak ya ! Bu zihniyetteki insanlardan alışveriş yapmamak lazım. Sen de tüketici haklarına başvur ve sonuna kadar git. www.sikayetvar.com a da şikayetini belirt.

Adamlar mafya gibi.. biz degistirmeyiz istedigin yere git diyorlar. Bimeksin sitesine sikayet ettim, arayip onlarda ayni seyi söylediler..

Allah allah ya! düpedüz arsızlık yani! bence biraz dallandırıp budaklandırıp,gazeteye filan yazmalı.üstlerine git arkadaşım.sonuçta mağdur sensin.

Kesinlikle bu işin peşini bırakma derim...

öncelikle geçmiş olsun diyorum
ben de daha önce başka bir forum üyesiydim ve internetten yaptığım bir alışverişten dolayı yediğim kazığı yazmıştım arkadaşları uyarıyım diye ve yazdığım yazıları sildiler ben de o formu terkettim. inşaallah burada yazdıklarınızı silmezler de arkadaşlara yardımcı olursunuz.

flybird' Alıntı:
Daha öncede benzer büyük firmalardan bu tür alis verisler yapmistim. ve hiçbir neden belirtmeden geri iade ettigim olmustu.

belki bu adamlarada demeseydin bozuk diye,degistirebilirlerdi..

geçmiş olsun kardeşim ama tüketici hakem heyetine başvur bence haklarını savun

yusufaltintepe' Alıntı:
geçmiş olsun kardeşim ama tüketici hakem heyetine başvur bence haklarını savun
hakkını ara

Bimeksin Mart ayında indirim kampanyası vardı ve lcd monitör almayı düşünüyordum. Bu uyarınız üzerine vazgeçiyorum.

Geri