Bilgi verin lütfen..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SANCAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Atiker sıralı sistem kullanan arkadaşlar varsa iyisi ile kötüsü ile bana bilgi verirse çok sevinirim.Diğer marka sistemlerden çok daha uygun fiyatta bir türlü karar veremedim.
Ayrıca istanbulda iyi bir lpg ustası (halkalı tarafına yakın olursa iyi olur)varsa tavsıyelerinizi bekliyorum.

memnun olanda var olmayanda ben zavoli,brc tavsiye ederim

Atiker sıralı sistem kullanan arkadaşlar varsa iyisi ile kötüsü ile bana bilgi verirse çok sevinirim.Diğer marka sistemlerden çok daha uygun fiyatta bir türlü karar veremedim.
Ayrıca istanbulda iyi bir lpg ustası (halkalı tarafına yakın olursa iyi olur)varsa tavsıyelerinizi bekliyorum.

fiyatına göre iyi bir sistem, çok nadir olarak kontrol ünitesi 2bin km kadar sonra arıza gösterebiliyor tekleme gibi, onuda zaten garantiden değiştiriyolar. istanbul değilde ankara yada konyada iyi yerler var, zaten sahibinin yeri konyada...

Kesinlikle tavsiye ederim. Astrama da Vectrama da kendim Atiker taktırdım. iİkisinden de çok memnunum. Servis deseniz servis, fiyat deseniz fiyat, kalite deseniz kalite, ilgi alaka keza... Yerli malı olması da cabası!

Geri