bıktım bu stop etmesinden

james_ümit

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar araç bazen stop ediyor bazen düzgün çalışıyor.bi pis benzin sonucu bu hale gelmişti.temziletmediğim sey kalmadı egr +boğaz kelebeği +rölanti regulatörü vs.hala stop ediyor araç bunun baska cözümü yok mu ustaya sey dedim acaba enjektörler tıkalı olabilir mi die bi arıza olsa bilgisayarda verirdi diyo.bi kere rölanti regulatörünü temizlettik 3-5 ay stop etmedi bunu yaptırıken bilgisayara bağlamıştk egr ile ilgili bi hata verdi hatayı sildik kullandım 3-5 ay bi sorun yoktu egr değişecek dedi usta ama eğer bozuksa egr bu 3-5 ay içinde araç neden stop etmedi.yada ne biliim bi kablo veya hortum falan mı çıkık niye stop eder araba özellikle durarken stop edio yada ne bilim bu kötü yakıt için depoyu temizletme die birşey var mı

egr değiştir sorunun bitsin

ustam bi yandan da arastırıorum forumda değişip kurtulamayan da var anlamadım yaw.kaça patlar usta bu değişim bana .

Egere valfini değiştirmek 200-250 lira arası bir fiyat. Değiştirince muhtemelen çözülür sorununuz ama isterseniz bir de Carbon Cleaning yaptırım. Aracınız bu alete 1 saat bağlı kalıyor ve benzinin geçtiği yerler temizleniyor.

????????????????

Tüp varsa lpg sisteminde buharlaştırıcı var onu değiştir. (yabana atma bu sözü mü)

tüp yok !

Aynı sorun bende de var yolda gıderken stop edıyor, allahdan frenle dıreksıyon hemen sertlesmıyorda hemen calıstırabılıyorum ama bunu bende klima acıkken yapıyor sanırım akü zayıf kaldıgındandır..

bendede klima açıkken yapıyor değişmeyen ve temizlenmeyen bişey kalmadı ama hala yapıyor. kardeş sat kurtul bir daha hayatta opele bimmemmm..bu ara aküde değişti ama hala stop ediyor. boşu boşuna birsürü masraf etmeyin bun soruna çare bulan yok. en azından mersinde özel servis ve gedizler de dahil..

Geri