Beyin Tamiri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EbraR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EbraR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar istanbul bayrampaşa da opel marka ve hemen hemen tüm marka araçların beyin (airbag -abs -beyni vb.) tamiri yapabilen bir usta ile tanıştım.Usta senelerce opel yetkili servisinde müdürlük dahil olmak üzere bir çok birimde çalışmış.Tech2 cihazı ile kontrol yapabiliyor.Bu konuda sorunu olanlara yardımcı olabilirim.Yine bu usta otomatik şanzuman araçların beyin tamirini de yapabiliyor.Saygılarımla.

Son düzenleme:
bayrampaşada nerde acaba yerini öğrenelim şimdi lazım değil ama lazım olunca bulunmaz böyle şeyler :)

bayrampaşada nerde acaba yerini öğrenelim şimdi lazım değil ama lazım olunca bulunmaz böyle şeyler :)

Arkadaşlar her nekadar ustayla bir tanışıklığım olsa da akrabalık bağım yok.Yanlış anlaşılmaya sebep vermemek ve reklamasyon yapmamak için yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara özel mesaj yoluyla adres ve telefon iletebilirim.Eğer sayın forum yöneticileri adres ve telefon yazılmasına ılımlı bakıyorlarsa aleni olarak buradan adres ve telefon da verebilirim.

Reklamasyon; memnun olmama sonucu geriye iade islemidir. Reklam yapmak anlamina gelmez.

ankarada ıhtıyacı olanlar olursa her turlu beyın sanzuman vs halledılır.

Nerdre Ankardaki Yer Adres Telefon Varmi Acaba

Nerdre Ankardaki Yer Adres Telefon Varmi Acaba
reklam olmasın burdan yazmayayım ......mesaj yazdım

Mustafa bende Bayrampaşa dayım ama telefonunu ve adresini atabilirmisin rica etsem.
benim telefonum 0 549 680 00 10

abi bende istanbul bahçelievlerdeyim inşallah lazım olmaz
banada yollarmısın vgulec@yahoo.com yada özel mesaj yolu ile. Çok tenkyu veri maç + danke şön

ankarada ıhtıyacı olanlar olursa her turlu beyın sanzuman vs halledılır.
Ankara adres ve telefon numarası ben de alabilir miyim ?Teşekkürler...

Geri