Beyaz Melek Calibra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serdar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maşallah süper bi araç Allah herkese nasib eder inşallah böle bi araca binmek

Arabanız resmen 0 km gibi duruyor.Tertemiz. Kazasız sürüşler dilerim...

maşallah kazasız belasız

Serdarcım yeni aldığın arabayı yakından tanırım. Bir ara ilk sahibinden ben alacaktım, motor arızalıydı yapmaya karar verdi ve vazgeçti satmaktan. Mustafa ile beraber gitmiştik araca bakmaya o zaman. Zaten belki söylemiştir ilk sahibine de Mustafa Boğaziçi'nde çalışırken teslim ettiler. Bir de aracının şase numarasıyla benimki arka arkaya. Bu da ilginç bir tesadüf. Ayrıca resimlerimi sormuşsun. calibraturbo wallpaper olarak üye otomobillerde görebilirsin. Tekrar sana keyifli sürüşler dilerim.

Erman Padalkina

Serdarcım yeni aldığın arabayı yakından tanırım. Bir ara ilk sahibinden ben alacaktım, motor arızalıydı yapmaya karar verdi ve vazgeçti satmaktan. Mustafa ile beraber gitmiştik araca bakmaya o zaman. Zaten belki söylemiştir ilk sahibine de Mustafa Boğaziçi'nde çalışırken teslim ettiler. Bir de aracının şase numarasıyla benimki arka arkaya. Bu da ilginç bir tesadüf. Ayrıca resimlerimi sormuşsun. calibraturbo wallpaper olarak üye otomobillerde görebilirsin. Tekrar sana keyifli sürüşler dilerim.

Erman Padalkina

çok güzelmiş tebrikler allah nazardan esirgesin

Zaten kapalı garajımdan nadiren dışarı çıkıyor. Seninkini de nazardan saklasın. İlk sahibi onu sattıktan sonra yeni kasa M3 aldı. Artık garajda yer yok diye sattı. Ama yine de calibra'nın yeri başkaydı demişti.

serdar ön eki niye cıkardın???
kırdınmı yoksa:D

Geri