Beş kapılı Astra G ye modifiye?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hurkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Modifiye için hangi kasa tipini tercih edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    85

hurkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar beş kapılı Astra G (1998 1.6 16V) sahibiyim. 3 kapılı ya da coupe otomobillere modifiyenin daha çok yakıştığı düşüncesindeyim. Modifiye yapmak istiyorum fakat aracım 3 kapı ya da coupe olmadığı için kararsızım. 3000 ytl ile sizce 3 kapı Astra G, BMW Compact ya da Hyundai Coupe (1998-1999 model) mi alayım yoksa beş kapılı aracımı modifiye mi edeyim? Aracım temiz ve 85000 KM de, eğer satıp yukarıda söz ettiğim araçlardan alırsam bu fiyata, km si yüksek (100.000 km üzeri) ve model yılı düşük (özellikle BMW de) araçlar olacak, tabiki ne kadar temiz bi araç olacağı biraz da şansa kalacak...

hürkan şimdi modifiye biraz emek ve para isteyen bir iş üstelik yaptırdıktan sonra cok para harcamış olsan da satarken aracına pek fazla değer katmıyor
o bakımdan içine sinmeyecekse boşa uğraşma vaktine ve parana yazık olmasın
yok aracımı seviyorum uzun süre kullanırım dersen yaptır ama dediğin gibi modifiye coupelere daha da cok yakışıyor

coupe tek geçerim en sevdiğim tip bu!..

valla ben bu aracı almadan önce 15750ye sıralı 6 silindir bmw 3.18is bakmıştım coupe (94 model) ama araç kötü durumda olduğundan hiç yanaşmadım. spor olduğu için hor kullanılmış belli ( kapıdaki hoparlorler sökülüp selpak tıkanmış :) )

ben olsam üstüne az daha para katıp bertone alırdım, modifiye etmeye gerek kalmadan kullanırdım :)

valla ben bu aracı almadan önce 15750ye sıralı 6 silindir bmw 3.18is bakmıştım coupe (94 model) ama araç kötü durumda olduğundan hiç yanaşmadım. spor olduğu için hor kullanılmış belli ( kapıdaki hoparlorler sökülüp selpak tıkanmış :) )

ben olsam üstüne az daha para katıp bertone alırdım, modifiye etmeye gerek kalmadan kullanırdım :)

:alkis: :alkis: :alkis: bertone 1.6 bile olsa adı bertone

3 kapı hackbag astaranın yerini tutacak tanımıyorum ama g olacak tabi

HACKBAG nedir ya dogan abi :):)

Coupe bertone al modifiye yapmaya gerek kalmasın :D

Coupe ve 3 kapı HB benim tercihim. Gerçi ikisi de olmadı sedan oldu ama olsun. Bir gün bir coupe ye de bineriz inşallah.

Modifiye konusuna gelince, sadece motor modifiyesi yapacak olsam (kendi adıma konuşuyorum) sedan 4 kapı araba alır yapardım, stock görünümle yolda millete toz yuttururp insanları deli ederdim. Ama body kit ve dış modifiye düşünüyorsanız ilk paragrafa geri dönerim :)

bence aracın temizse, ve illaki bi modifiye yapmak istiosan bütçeni şuanki aracına yoğunlaştırarak bi modifiye işlemine gir..

sitede de var çnk, 4 kapılı araçlara modifiye yapmış olan üyeler, hatta sade ve abartısız bi modifiye de çok güzel gidebilir....

Geri