Bertone motor seçeneği..?

ibooooooo ne gidecek 1.8 110 beygirle olummmm 110 beygir demi yanlış yazmadım abartma ibo senin cdx i ile nasıl başa çıkacak 1.8 araba saçmalama yani hadi 120-150 ye kadar önde gitti sonrası ne olcak vectra yani bu boru değil o boru olan bmw ler borusan çıkışlı ya :P

Yok abi 1.8 127 hp olarak geçiyo :)

ha ölemi 130 da az değil birazda yüklersin...olabilir o zaman hayırlısı ya bakmak lazım fatihcim

Ben 2.2 ile 2.0T ı düşün derim,
bide şöyle düşün : 2,2 ila 2.0T arasında yıllık vergide 500 tl gibi bi fark var, Bu araca 5 yıl binsen 2500 tl yapar, 2.0 T 5 yılda sana 2500 tl extra dan bakım masrafı çıkartmaz gibi geliyor, birde turbo motorun belli bir devirden sonraki seside sana kar kalır,

%70 geçer beni 1.8 astra ;) denemedik ama geçecek diye tırstığımdan denemedik :D

bende diyorum yok ateşleme yok bilmem ne bahaneler :D:D

kanka geçsek nolur geçmesek nolur hepimiz kardeşiz ;)

ama 1.8 le 2.0T arasında bariz ve uçuk bir fiyat farkı var.. senin yerinde olsam fatih 1.8 bulamazsam temiz birtane 2.0 sportive alırım ha uç bir seçimdede 2001 cdx düşünürüm ;)

bende diyorum yok ateşleme yok bilmem ne bahaneler :D:D

kanka geçsek nolur geçmesek nolur hepimiz kardeşiz ;)

tüh beeeeeee görmez görmez diyordum :kop: sen nerden çıktın ya :D

kanka şaka bir yana keyifli bir deneme olması açısından bobinaj buci kaploları:rolleyes::rolleyes::rolleyes: :D yok lan yok ilk fırsatta bakalım merak ettim :D

ha ölemi 130 da az değil birazda yüklersin...olabilir o zaman hayırlısı ya bakmak lazım fatihcim

İnşaalh abi, daha 10 gün vaktim var işte.. Ya hatta burda bi 2.2 var temiz, 17.500 e bırakıyo, çok işime gelir ama, nerdeyse herkes 1.8 dedi.. 2.2 yi motordan ötürü pek tavsiye etmiyolar..

fatih abi 19500 lük gri 1.8 gerçekten çok temız ve orjınal bi arabaya bence.o araca pazarlıkla iyi fiyata alırsan süper olur:)

Geri