Bertone motor seçeneği..?

Ya ibrahim kasko 29 temmuzda 17.000 lira ödeme yapıcak. Maximum 1 lira daha koyabilirim.. Alacağım arabanın vergisi + devir masrafları vs.. Bana kaç mâl olucak sen hesap et artık..

vergisini satan ödeyecek ama noter 250 fln tutar emniyette 250 desen geldisi gittisi 1 milyar lazım sana tam buna bağlı olarak alacak olduğun arabanın minimum tutarı 17 olması gerekiyor 1 milyarda aldısı gittisi geldisi fln tutacak ...yani 18.500-18.000 olanlara bakabilirsin 1-1.5 de pazarlık payı desek

bu arada kasko iyi ödüyormuş kasko bedeli neydiki arabanın?

ya kardeşim gel sana cdx alalım 170hp civarında güzel güzel yürürsün ya.. hemde görünüm aynı ilerde de yavaş yavaş dışını modlarsın.. cdx te 170hp lerde hiç fena değildir ;)

vergisini satan ödeyecek ama noter 250 fln tutar emniyette 250 desen geldisi gittisi 1 milyar lazım sana tam buna bağlı olarak alacak olduğun arabanın minimum tutarı 17 olması gerekiyor 1 milyarda aldısı gittisi geldisi fln tutacak ...yani 18.500-18.000 olanlara bakabilirsin 1-1.5 de pazarlık payı desek

bu arada kasko iyi ödüyormuş kasko bedeli neydiki arabanın?

17.700 TL idi kasko bedeli.. Evet bende şaşırdım, hem de direk 17.000 lira dediler.. Ben ıhh pıhh dedim öylesine, yani üç beş bişeyler daha koparırmıyım diye :) Yok artık dediler :) Öyle oldu yani..

Abi aynen öyle, ben de 17.000 liralık araçlara bakıyorum zaten.. Bi 1.8 var ankara da ama, çankaya, 19.500 demiş.. Bırakır mı 17.500 falan..?

ben pazarlık yaparsam 16 'yada alırım sen merak etme..illaki biryerden hemşeri veya bi yakınlık buluruz sokarız araya birilerini..

ama 1.8 az değilmi abim ya senin gönlün ne isterse gerçi ama aldımmı 2.0 alsak?

ya kardeşim gel sana cdx alalım 170hp civarında güzel güzel yürürsün ya.. hemde görünüm aynı ilerde de yavaş yavaş dışını modlarsın.. cdx te 170hp lerde hiç fena değildir ;)

Hüüüüp diye içine çek beni :D Dırırırırırır dıd dırırırı :D

sitede bi sürü satılık egzantrik var alırsın onlardan 1500 liraya kadar yolu var yavaşş yavaşş yaparsın ;)

Geri