Bertone motor seçeneği..?

İbrahim 1 seneye kalmaz evlenicem diyorum :) Çoluk çocuğa karışıcaz, Kaş' a yerleşicem.. :) Sen subaru diyosun :)

:kop::kop: aklıma eski bir anımız geldi..

Arkadaşımın babası e46 3.20i sini satıp wrx subaru almaya kalkışmıştı oğulları engel olmuştu.. Şuan a5 , a4 3.2 quattro düşünüyor ama malum maddi durumlardan beklemeye almış durumda..

Ama uzun lafın kısası Subarunun yaşı yok :D engel olmamak lazım hayellere..

1.8 de hiç fena gitmiyor bu arada ;) sanırım onda farklı bi şanzıman var f17 mi neydi?

gidiyo tabii :D

ben olsam öncelikli tercihim turbo olurdu tabiki ama turbodan sonra 1.8 kesinlikle 2.2 nin çok dezavantajı var...

1.8 performans olarak çok üzmez ayrıca karma kullanımda kendini sıkmadan 10 lt yakıyor 7-8 lt civarlarına indirmek gayet kolay bence ekonomik bir araç parça sıkıntısı ben 2001 den beri kullanıyorum çok şükür hiç parça sıkıntısı çekmedim bu konuda hakan abinin yardımıda büyük oluyor tabi bunun dışında periyodik bakım haricinde bir tek ateşleme hattını değiştirdim... kısacası çok zevkle kullandığım bir araba tavsiye ederim 1.8 i de 2.0 t yu da...

Teşekkürler türker, herkes hem fikir bu konuda..

sen gel hele Ankaraya hoş opeller var bertone den şaşma hem çok güzel hemde kuvettli ama istersen sağlam bi 2.5 sport vectra var fiyatıda güzel eski senin aracına benziyor

turbonun keyfi yeter.. adı yeter

fadıhcım şen gel 2.5 v6 vecdra dıyorum başkada bışı demıyorum:D

Abi kafamı karıştırmayın :) Karar verdim ben bertone olucak :)

abaaaaoooowwww :) hiç normal vectra motoru ile alakası yok hacı bunun yaw

13345624_nyv.jpg

Son düzenleme:
Yalnız lpg li heralde..

Geri