Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merak etme geçersiniz yakında
Bizim burda bi internet cafe var darphane gibi para basıyor ama levha zarar kısmında takılmışGeçen bir diş doktorunun vergi levhasını gördüm; yıllık kazancını 2500 TL göstermiş. acıdım adamın haline![]()
1- Değil toplu taşım araçlarına binmek develerle gezsek iktidarı kazımaz. Unutmasınlarki altın yumurtlayan tavuk kesilmez.Benzin kullanan arkadaşlar 1 ay toplu taşımaya binseler hemen fiyatlar düşer. Hatta araçlarıda satalım telefonları kapatalım, ev telefonlarını kapatalım, interneti kapatalım, v.s. bakalım nasıl vegi toplayacaklar.
Bizim gibi salak koyunlardan çatır çatır herşeyden vergi almasını biliyolarda para babalarının beyanlarını neden inceleyip düzgünce vergi almıyorlar?
Geçen bir diş doktorunun vergi levhasını gördüm; yıllık kazancını 2500 TL göstermiş. acıdım adamın haline
Ama asıl vay bizim halimize.
bence cekiciyle geziyolardır klip cekimlerindeki gibiYa hadi kendimi geçtimde,bizim burada Lincoln Navigator kullanan var,sitede var Lincoln Navigator kullananan,3.2 Vectrası olan var.Onlar ne yapıyor acaba..
![]()