benzine zam yine :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merak etme geçersiniz yakında :D

Sanmıyorum..:D

Ya hadi kendimi geçtimde,bizim burada Lincoln Navigator kullanan var,sitede var Lincoln Navigator kullananan,3.2 Vectrası olan var. :D Onlar ne yapıyor acaba..:D

sırtlarına alıyor olabılırler :) Vallahı Allah Acır Sabır Versın LPG ŞArt :) aman herkezde geçmesın onada zam falan yaparlar...

vallahi lpg şart, en sonda lpg ye geçtim rahatladım. inanılmaz bi şey bu lpg ya :D

yakında şabanın filmine döncek iş zamlardan kafayı yiyip iş açcaz başımıza:)

Benzin kullanan arkadaşlar 1 ay toplu taşımaya binseler hemen fiyatlar düşer. Hatta araçlarıda satalım telefonları kapatalım, ev telefonlarını kapatalım, interneti kapatalım, v.s. bakalım nasıl vegi toplayacaklar.

Bizim gibi salak koyunlardan çatır çatır herşeyden vergi almasını biliyolarda para babalarının beyanlarını neden inceleyip düzgünce vergi almıyorlar?

Geçen bir diş doktorunun vergi levhasını gördüm; yıllık kazancını 2500 TL göstermiş. acıdım adamın haline:)

Ama asıl vay bizim halimize.

Geçen bir diş doktorunun vergi levhasını gördüm; yıllık kazancını 2500 TL göstermiş. acıdım adamın haline:)
Bizim burda bi internet cafe var darphane gibi para basıyor ama levha zarar kısmında takılmış :)

En iyisi serbest meslek, kayıt yok bişi yok, kaçak benzin satan bir yer de buldum, kaçak LPG yi de buldum mu tamamdır :D

Benzin kullanan arkadaşlar 1 ay toplu taşımaya binseler hemen fiyatlar düşer. Hatta araçlarıda satalım telefonları kapatalım, ev telefonlarını kapatalım, interneti kapatalım, v.s. bakalım nasıl vegi toplayacaklar.

Bizim gibi salak koyunlardan çatır çatır herşeyden vergi almasını biliyolarda para babalarının beyanlarını neden inceleyip düzgünce vergi almıyorlar?

Ama asıl vay bizim halimize.
1- Değil toplu taşım araçlarına binmek develerle gezsek iktidarı kazımaz. Unutmasınlarki altın yumurtlayan tavuk kesilmez.
2- 4000 liraya diş yaptırdım, fatura matura hayal. Fatura isteyince üzerine % 18 ilave ederim dedi. Adamın vergi levhasını görünce kendi hakime şükredip adama acıdım. Ama nedense acıdığımız kişilerin arabaları bizimkinden daha yeni ve pahalı.:(

Son düzenleme:
Ya hadi kendimi geçtimde,bizim burada Lincoln Navigator kullanan var,sitede var Lincoln Navigator kullananan,3.2 Vectrası olan var. :D Onlar ne yapıyor acaba..:D
bence cekiciyle geziyolardır klip cekimlerindeki gibi:D

Geri