Benzin Lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyyup29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eyyup29

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Astra G kasalar Benzin lambası yandıktan sonra ortalama kaç km yok gidiyor bilen varsa yazabilirse sevinirim, aracımla 800 km yol yaptım lamba yandı yakıt aldım ama ortalama uzun yol depo durumunu öğrenmek için soruyorum yardımlarınız için tşk.Ayrıca bir depo kaç paraya dolduruyorsunu?Keyifli sürüşler.

ort. benim bildigim 40 km civarı gidebiliyor kullanana görede değşir

ben geçen hafta bizzat ve özellikle denedim avrupa yakasından asya yakasına geçerken ki yollar boştu ışık direk yandı bu şeklide 27 km gittim ondan sonra yanıp sönmeye başladı 9 km öyle gitti teklemeye başlayınca benzin istanyonuna girdim

Benzin lambası yanmaya başladığı andan itibaren araçta 5-7 lt arası yakıt kalmış demektir.Şehir içi veya şehir dışı kullanımına göre ayarlamanızı yapın.Ancak çok zorda kalmadıgınız sürece ikaz lambası yanmadan yakıtınızı alın ki,deponun dibindeki pislikleri çekmesin.

yaklaşık 100 km. (3000 devir) sabit hızda 50-60 km. gidersiniz.

yaklaşık uzun yolda 30-40 km yol yaparsınız fakat bitirmeden almaya gayret edin depo dibinde paz olmaz depolar fiber ancak yakıt tortusu gelirse enjektörlerde tıkanmaya sebep olabilir.

Ayrı konu açmayayım buraya yazayım 2.0 vectra b'lerde ışık yandıktan sonra kaç km daha gidebilir?

40-50 km gider fakat depo dibindeki pislik enjektörleri tıkayabilir .opellerde ortalama yakıt deposu 40-45 litre arası benzin fiyatıyla çarp

Geri