Benzin katkısı nasil

Caner biraz önce aracı benzinde kullandım ama sorma eksozdan resmen su ve siyah ise benzer bir şeyler geliyor. :rolleyes:

abi çok bir farkk olmaz fiyat yönünden günde kaç km yapıyosun bilmiyorum ama haftada bir günü benzine ayırman çok sağlıklı olur,araba kendine gelir...

abi çok bir farkk olmaz fiyat yönünden günde kaç km yapıyosun bilmiyorum ama haftada bir günü benzine ayırman çok sağlıklı olur,araba kendine gelir...

Benzinle kullanmak sorun değil de Caner araç tepki vermediği için birisi üzerimize çıkması an meselesi.

abi bir süre kullanmayı denesen...birde senin hava filtrenin girişini acaba sınırladılar mı düz bağlı olduğundan sebep ? onu kontrol etme imkanın varmı ?

abi bir süre kullanmayı denesen...birde senin hava filtrenin girişini acaba sınırladılar mı düz bağlı olduğundan sebep ? onu kontrol etme imkanın varmı ?

Geçenlerde bu gaz ayarı falan filan işi için hava girişinin ağzına hava geçişini daraltmak adına bir parça takıldı. Gerçi o parça olmadan önce de benzinde gitmiyordu. Daha olmazsa artık Kırşehir e giderken benzinde deneriz en azından uzun yol bari ya değilse şehir içinde benzin başıma bela olur.

abi o parçayı çıkarırsın benzine geçeceğin zaman,birde neşet babadan bi türkü yap hiçbişey yakmaz öndeki arabanın egsoz gazıyla gider vallahi.. :D

Neşet ağam hayatta olsa idi şimdi benim içinde bir türkü yakmış olurdu :D hemşosunun haline acır acıklı acıklı çığırırdı :D

İlla uzun yolda benzinde kullanacam diye bir şart yok araç benzinde kalsın kısa mesafelerde stop start kullanın düzelecektir gaza tepki vermeme sorununuz ortadan kalkar ama belli bir süre sonra tekrar nükseder bu opelin kronik sorunudur bir ara bende çok kafaya takmıştım ama çözüm yok araç benzinde birkaç stop starttan sonra normale dönecektir.

Geri