benzin göstergesinde kaç km gidiyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tatum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
50nin üzerinde gittiğini biliyorum ama ben genelde yol bilgisayarındaki verilere göre benzin aldığım için lambaya pek takılmıyorum ;) 50km kalınca bildiğiniz gibi bilgisayar uyarı veriyor tabi bu sırada lamba çoktan yanmış oluyor...

arkadaşlar benimde bu gün benzin ışığı yanıp sönmeye başladı, yol bilgisayarından baktım range 0 yanıp sönüyo, araç lpg li ama dedim pompa falan yakmadan benzin alayım, bide kendi adıma ilk gerçekleştiriyim dedim, depoyu fulledim 43 litre benzin aldı, ben 60 litre bekliyordum vectra b için, araca bindim yakıt göstergesi full değil 3/4 de indim araçtan, pompacıya bi daha dene dedim galiba dolmadı, ama dolmuş nasıl oluyo bu olay başına gelen oldumu, bana gösterge alışık olmadığı için çıkamıyo gibi geldi..:)
vectra b ye 43lt çok az, biz astraya 52 alıyoruz
hava yapma geyiği vardı bi ara benzinciler de o olay mı acaba?

benzin şamandırası..

vectra b ye 43lt çok az, biz astraya 52 alıyoruz
hava yapma geyiği vardı bi ara benzinciler de o olay mı acaba?

vectra b 60 litre alıyor ama bazen benzin şamandırası takılabiliyor.. benimde başıma geldi fulledim ama tam dolu göstermedi.. ya da tam tersi az biraz benzin almıştım fakat yol bilgisayarı aynı gösteriyordu.. şamandıra takılı kalmış.. az daha alınca düzeldi..:D

vectra b 60 litre alıyor ama bazen benzin şamandırası takılabiliyor.. benimde başıma geldi fulledim ama tam dolu göstermedi.. ya da tam tersi az biraz benzin almıştım fakat yol bilgisayarı aynı gösteriyordu.. şamandıra takılı kalmış.. az daha alınca düzeldi..:D
ama pompada 43lt göstermiş, ibrede değil
ben mi yanlış anladım yoksa?

dizel araçlarda standart 50 km'dir

1.3 cdti corsa C
80 km gittim. son 5 km ışık yanıp sönmeye başlamıştı.

ama pompada 43lt göstermiş, ibrede değil
ben mi yanlış anladım yoksa?

evet doğru, yol bilgisayarı ve gösterge sıfır gösteriyordu ben depoyu fulledim, 43 litre benzin aldı,zorladım yine almadı galiba gösterge 17 litreyi hiç hesaba katmıyor,,,:)

98 astra G var bende devamlı yanan ışıkta 80km yanıp sönen ışıkta 40 km gittim

benim araç 50 gidior ama çok sakıncalıı pompa bozulma olasılığı yüksek corsa gsi beni 3 kez pompadan yolda bırakmıştı ..

Ben ne diplerde geziyorum ne de dolu. Bittikçe 30 lira veya 50 lira alıyorum. Yetiyor:) Depo pek yarımın üstüne çıkmaz bende. Dizel olunca farklı. Bir fullüyorum bidaha inmiyor mübarek :)

Geri