Benzin Göstergesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RAINMAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RAINMAN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar,
Bazen aracımı (Astra G) 2 veye 3 gün veya daha fazla kullanmadıgım zamanlar oluyor.
Araba yattıktan sonra ilk kontagı çevirdigimde benzin ibresi depoda var olan benzini gösteriyor ama çalıştırırken ibre titreme yapıyor ve sonra yine normal göstermeye başlıyor. Fakat hergün kullandıgımda dikkat ediyorum böyle bir sorun olmuyor.
Siz hiç böyle bir sorunla karşılaştınız mı ?
Tşk.

vectra b var bende.senin sorununa benzemesede bendeki düzgün göstermiyor..şuan servisde benimki yapılıcak hayırlısıyla...

Merhaba Arkadaşlar,
Bazen aracımı (Astra G) 2 veye 3 gün veya daha fazla kullanmadıgım zamanlar oluyor.
Araba yattıktan sonra ilk kontagı çevirdigimde benzin ibresi depoda var olan benzini gösteriyor ama çalıştırırken ibre titreme yapıyor ve sonra yine normal göstermeye başlıyor. Fakat hergün kullandıgımda dikkat ediyorum böyle bir sorun olmuyor.
Siz hiç böyle bir sorunla karşılaştınız mı ?
Tşk.

bahseddiğin sorun aynen bendede oluyordu (astra G 2004) bi anlam veremedim. birgün arabam hiç çalışmadı , çalışmama sebebi Akü denmiş. sonuçda aküyü değiştirdim şimdi hiç bir sorunum yok. (aküyü değiştirmeden önce kontağı çevirdiğimde ABS ışıgı yanıp söner ya marşa bastığımda ABS ışıgı tekrar yanıp sönüyordu şimdi buda düzeldi)

Depo tam doluyken çeyrek depo gösteriyor!!!

1 hafta kadar önce benim ibrede garipleşti depoyu fullüyorum ama çeyrek depodan fazla göstermiyor. (1 sene öncesine kadar ışıkta çalışmıyordu oda kendiliğinden çalışmaya başladı.) Çok yavaş giderken ani fren yaparak depoyu çalkalamaya çalışsam işe yararmı. Acaba kendi kendine ışık gibi düzelir mi? başına gelen varmı? nasıl geçiyor bu arıza

soguk havalarda astra g ilk çalışmada benzın gösterdesi titreme yapıyor. sorun yok

ya byler ya ben,mkide iki saat benzinin ne kadar olduğunu göstermiyor nerdeyse gitceğim yere varcam öle gösteriyo gerçi bu abartı olduda ya ben şahinde alıştım abi arabayı çalıştırdımmı benzinin nerde olduğunu görüyodum bunda göremiyince insan bi sıkılıyo hemen göstermemesi normalmi sonuçta benzin pompası elektronik dimi

Geri