benzin fiyatları hakkında bir mail...

bende işe yarayacıgını sanmıyorum hadi diyelimki biz almadık ülkede tek bizmi warız?

bu işe bi çözüm bulmak çok güç.. ancak bi pazar günü bütün türkiye bi eylem tarzı bişe yaparsa belki çözüm olur.. vatandaş baş kaldıracak başka bi çözüm yok..vergiyi üstüne koyup yükselten devlet..

Ne demişler ''Benzini SHELL den kızı elden alıcaksın'' :D

ben shell den başka biyerden almıyorum :)

Eline Yüreyine Sağlik Ulaşa Bildiyim Herkese Yollayacağim

bence burada önemlli olan insanlar bu fiyat artışına fransada ki gibi ses cıkarıyor denmesi.türk insanı bu gibi durumlarda kesinlikle ses cıkarmaz. hep geri planda durur. örnek kriz oldu türkiyede ne oldu insanlar ne yaptı. ama brezilyada olanları izlediniz mi. arkadasa kattılıyorum belki bir sey olmayacak ama insanlar uyumuyor dedirtelim. PO dan alalım.

bu işe bi çözüm bulmak çok güç.. ancak bi pazar günü bütün türkiye bi eylem tarzı bişe yaparsa belki çözüm olur.. vatandaş baş kaldıracak başka bi çözüm yok..vergiyi üstüne koyup yükselten devlet..

:good::good::good::good:

Hangi ülkeydi hatırlamıyorum mazota zam geldi diye isyan çıkmıştı başarılı olmuşardı....

kelin merhemi olsa kendi başına sürer :) po dan almakla bişey değişmez açkca söyliyim.

:good::good::good::good:

Hangi ülkeydi hatırlamıyorum mazota zam geldi diye isyan çıkmıştı başarılı olmuşardı....

Hollanda, Belçika, İspanya, Güney Kore.... :good:

Adamlar isyan çıkarıyo, toplu eylem yapıolar ama ülkemizde herkes memnun pahalı benzin almaya..

aslında insanlar patlama aşamasında ama kendini ortaya atıp öncü olucak kişi yok..

kafa yoran bılır işini :D

Arkadaşlar muhalefet yapacağımıza en azından bu sitedekiler tek bir firma altında tooplanalım olsun bitsin PO mantıklı mı?
BU mailide en fazla kişiye gönderelim en azındasn fiyatlat belki oturana kadar sadece PO diyelim.Sonrasına bakarız.

Geri