Allah kavuştursun...Aslanlar gibi vatanımızı koruyodur oğlunuz...o bahsettiğiniz itlerinde köklerini TÜRK MİLLETİ olarak BERABERCE kurutucaz çok yakında...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazıları gibi onursuzca, şerefsizce askerlikten kaçmayarak.......
Yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama yazacam biraz açarmısınız konuyu devletin verdiği imkanı sırf askerlik yapmamak içinmi kullanıyorsunuz yada alman vatandaşlığına bunun içinmi geçiyorsunuz Türk vatandaşlığından tamamenmi çıkıyorsunuz zannetmiyorum inşaallah ta öyle değildir paralıya kimsenin birşey dediği yok artı siz ne zamandır almanyada ikamet ediyorsunuz. Bahsedilen şahıslar sırf askerlikten kaçmak için yurtdışına çıkış yapanlar sahte belgelerle çürük raporu alanlar vb. leri bu kategorilere girmiyorsanız bence boşuna alınganlık yapıyorsunuz ha bence paralınında ince elenip sık dokunması lazım gerçi parası olan bu askerliği 18 ayda yapsa rahat yapıyor. BENCE HERŞEY İNSANIN VİCDANIYLA KENDİ ARASINDAbu sözünüz üzerine birseyler yazma geregi duydum...
ben bir subay cocuguyum. babam en son albaydi ve son görevi van merkez komutanligiydi, 18 yil bir fiil askerlerin arasinda kaldim...
askerlikten kacmaktan ve kacanlari onursuzluk ve serefsizlikle itham etmenize biraz alindim..
Türkiye'de egitimimi bitirdikten sonra almanyada master yaptim ve su an tecilliyim (yas 28) büyük ihtimal ya parali askerlik yapacagim (21 gün burdurda) yada alman vatandasligina gecip hic yapmayacagim...
simdi ben onursuz ve serefsiz mi oluyorum?
tek yaptigim devletin bana sagladigi imkanlari kullanmak....
Yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama yazacam biraz açarmısınız konuyu devletin verdiği imkanı sırf askerlik yapmamak içinmi kullanıyorsunuz yada alman vatandaşlığına bunun içinmi geçiyorsunuz Türk vatandaşlığından tamamenmi çıkıyorsunuz zannetmiyorum inşaallah ta öyle değildir paralıya kimsenin birşey dediği yok artı siz ne zamandır almanyada ikamet ediyorsunuz. Bahsedilen şahıslar sırf askerlikten kaçmak için yurtdışına çıkış yapanlar sahte belgelerle çürük raporu alanlar vb. leri bu kategorilere girmiyorsanız bence boşuna alınganlık yapıyorsunuz ha bence paralınında ince elenip sık dokunması lazım gerçi parası olan bu askerliği 18 ayda yapsa rahat yapıyor. BENCE HERŞEY İNSANIN VİCDANIYLA KENDİ ARASINDA
Yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama yazacam biraz açarmısınız konuyu devletin verdiği imkanı sırf askerlik yapmamak içinmi kullanıyorsunuz yada alman vatandaşlığına bunun içinmi geçiyorsunuz Türk vatandaşlığından tamamenmi çıkıyorsunuz zannetmiyorum inşaallah ta öyle değildir paralıya kimsenin birşey dediği yok artı siz ne zamandır almanyada ikamet ediyorsunuz. Bahsedilen şahıslar sırf askerlikten kaçmak için yurtdışına çıkış yapanlar sahte belgelerle çürük raporu alanlar vb. leri bu kategorilere girmiyorsanız bence boşuna alınganlık yapıyorsunuz ha bence paralınında ince elenip sık dokunması lazım gerçi parası olan bu askerliği 18 ayda yapsa rahat yapıyor. BENCE HERŞEY İNSANIN VİCDANIYLA KENDİ ARASINDA