Benim oğlum'da ASKER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bunu doguda-batıda askerlık dıye ayırmasak daha guzel olur bence...cunku askerlık vatanın hermetre kare topragında zor ve bı okadarda kutsal.tum asker arkadaslara sımdıden hayırlı teskereler...

Hem'de Diyarbakır'da İT'lere, KÖPEK'lere karşı. Askerlik yapan hele özellikle doğuda askerlik yapan her vatan evladı gibi, hem'de ASLAN'lar gibi, hemde onurunla, şerefinle askerlik görevini yapıyor. Bazıları gibi onursuzca, şerefsizce askerlikten kaçmayarak.......... Koç'um benim.........Allah tüm askerlerimizi korusun.............

Allah kavuştursun abi.Bende geçen sene yedeksubay olarak 8 ay Hakkari deydim. Şimdi hergece oradakilerini düşünüyoeum.çektikleri sıkıntıları düşünüyorum.bizim rahatımız için hayatlarını hiçe sayan asker ve polislerimizi düşünüyorum.Orada 7 yıl dan beri tayin istemeyen özel harekatçı bir polis abim var.hala görüşürüz...''bana sürekli dua et'' der.bende her gece ederim.

dualarım tüm vatanseverler için....

Hayırlısıyla tamamlayıp gelir inşallah.Kaçanın zaten ne burada ne öte tarafta yeri yok.

Allah cc sagsalim dönmeyi nasip etsin

herkese nasip olmaz o daglarda vatanı beklemek çarpışmak..
ne büyük bir duygudur anlatılmaz.

Hayırlı teskereler.Güle oynaya gelir inşallah

bunu doguda-batıda askerlık dıye ayırmasak daha guzel olur bence...

"Askerlik yapan hele özellikle doğuda askerlik yapan"."Allah tüm askerlerimizi korusun". Bu cümlelerde'de belirttiğim gibi "Askerlik yapan" diye başladım cümleme ve devam ettim. Ama şu'da bir gerçek'ki CENAZE HABERLERİ HEP DOĞU'dan GELİYOR......

Herkes gibi gider gelir hayırlısıyla...

Hayırlı teskereler.Güle oynaya gelir inşallah
Benim'de KOÇ'umun adı ŞAHİN.............Aslanlar gibi 1.90 boy 85 kilo, yanlız ayakları biraz daha fazla gelişmiş 46 numara giyiyor ufaklık :D

ALLAH tüm askerlerimizin yardımcısı olur inşallah sağsalim hayırlı tezkereler alır inşallah burunları kanamadan darısı bizim başımıza hele okulumuz bir bitsin..

Hem'de Diyarbakır'da İT'lere, KÖPEK'lere karşı. Askerlik yapan hele özellikle doğuda askerlik yapan her vatan evladı gibi, hem'de ASLAN'lar gibi, hemde onurunla, şerefinle askerlik görevini yapıyor. Bazıları gibi onursuzca, şerefsizce askerlikten kaçmayarak.......... Koç'um benim.........Allah tüm askerlerimizi korusun.............

:alkis::good:Allah evladınızı ve silah arakdaşlarını bu ülkeye bağışlasın bizim gibiler varoldukça bu bayrak sancakta hep dalgalanacak.DİYALOG İSTEYENLERE DUYURULU!!!

Geri