Beni Opel Düşmanı Sanan Arkadaşlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlısı olsun bu araç 2008 yılından bu yana bende... yerli Türkiye de olan emsallerine nazaran panzer denecek kadar kuvvetli bir araç ama opel araçlarından soğudum. Bu araca 2008 yılından bu yana 5000TL kadar masraf ettim değiştirmediğim yeri yaptırmadığım bakım kalmadı ama adam edemedim açıkçası bundan sonra alacağım araç ise kesinlikle bir Japon olacak yada Fransız alacağım. Motor silindir hacmi düşük atik bir araç olacak bu LPG asla ama asla olmayacak. Sıfır alacağım zaten beş yıl da bir hakkım var yılını doldurduğunda anında sıfır ile değiştireceğim. Zaten bir aracın gözü sürekli sanayi yolunda ise adamın ömrünü yer. Yedi de :D

Hayırlısı olsun bu araç 2008 yılından bu yana bende... yerli Türkiye de olan emsallerine nazaran panzer denecek kadar kuvvetli bir araç ama opel araçlarından soğudum. Bu araca 2008 yılından bu yana 5000TL kadar masraf ettim değiştirmediğim yeri yaptırmadığım bakım kalmadı ama adam edemedim açıkçası bundan sonra alacağım araç ise kesinlikle bir Japon olacak yada Fransız alacağım. Motor silindir hacmi düşük atik bir araç olacak bu LPG asla ama asla olmayacak. Sıfır alacağım zaten beş yıl da bir hakkım var yılını doldurduğunda anında sıfır ile değiştireceğim. Zaten bir aracın gözü sürekli sanayi yolunda ise adamın ömrünü yer. Yedi de :D

abi wolkwagen golf1.6 fsı bir golf al bence iyi arabadır kullanıyordum sattım yine alıcam

Bakalım zaman aracımı satar isem kafam da bir düşünce var ama bu düşünce içinde artık benim için opel olmayacak o kesin.

nadir benim astra yı bir kullansan sen opele geri dönüş yaparsın :)
senin araba, kilo olarak ağır, otomatik ve 8V. sen tek nokta enjeksiyonlu motoru LPG ile kullanacağım diye zorluyorsun her seferinde bir problem bir yerden patlıyor abi. sorun bu. senin araba bence benzinden başka yakıtla gitmez.

Arif abim benzinde denedim Ankara içinde 0.70 aşağı yakmıyor ya değilse benzin de araç bam başka oluyor. Evet araç 8V 75 beygir birde tek nokta olunca aracı ister istemez hantallaştırıyor. O zaman şartlar buna yetmişti 2008 yılında 1200 eoru almıştım 800 eoru da gelmesi için harcadım araç bana 2000 mal olmuştu. Hayırlısı bakalım şimdilik gelip gidiyorum. Ama bundan alacağım araçlar da beygir çok önemli...

Fransız aracı alırsan bu arabayı aratmaz abi bilgin olsun

Fransız aracı alırsan bu arabayı aratmaz abi bilgin olsun

Bilemiyorum ama bakalım. Alacağım araç da hb olması çok önemli yada suv tipi araç alırım balık ve kamp merakım var. Arada gider dağ taş gezerim :D çadır filan ;) ama opel araç beni buz gibi soğuttu. Ummadığın anda güm diye kalıyor yeminle. Şimdi araba da yedek bobin ve buji kablosu var yeminle. Bu ikisinden iki kere yolda kaldım. Japon filan da alırım diye düşünüyorum. Bakalım kısmet ama opel dönemi benim için bitti. O sayfayı kapadım. Daha almam.

fransız arabasına laf dedirtmem,opele 5 çeker sağlamlıkta...km lerce peugeot-citroen kullandım tık demedi...
ya nadir abi canlandırıp durma şu konuyu kovulacaz yoksa :D

Geri