Beni Opel Düşmanı Sanan Arkadaşlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
#DirenNadirAbi

Şaka bi yana başka bir forum sitesinde bu konulardan bahsedince günah keçisi olmuş ve konum kilitlenmişti.
Bu konuya aynen katılıyorum.

#DirenNadirAbi

Şaka bi yana başka bir forum sitesinde bu konulardan bahsedince günah keçisi olmuş ve konum kilitlenmişti.
Bu konuya aynen katılıyorum.

İnadına özgürlük inadına demokrasi :rakir::rakir:

ya kardeşim hala kendine göre bir çıkar yol bulmaya uğraşıyorsun,usta sonucu diyorsun,ben kendi arabamı kendim yapıyorum çalışmadığım zaman ustalık bir dururmum yok.....KABLODAN MAZOT YÜRÜYOR FATİH....BUKADAR....

ya kardeşim hala kendine göre bir çıkar yol bulmaya uğraşıyorsun,usta sonucu diyorsun,ben kendi arabamı kendim yapıyorum çalışmadığım zaman ustalık bir dururmum yok.....KABLODAN MAZOT YÜRÜYOR FATİH....BUKADAR....
bizim vectradada benzin yürürse yandık :rolleyes: zamanında kurcalanmamış olsa demek istemiştik ;)

bizim vectradada benzin yürürse yandık :rolleyes: zamanında kurcalanmamış olsa demek istemiştik ;)

Caner hariç aynı sorundan bununla ilgili 2-3 konu daha var. Önceden kurcalamayla alakası yok. Hatta bir kaç tane 1.7nin kaput altına bakılabilir, mazot beynini bu sorundan farklı yere çeken, kendi kendine çözüm üreten bir sürü insan var.

Opel servisi kadar berbat bir servis yoktur. Otomobillerin kaliteside servisinin iyiliği kadar değilmi ?

Nadir arkadaşın fatura dökümüne bakan varsa servisinin hakkinda bir fikir sahibi olur diyorum

benim arabamın kurcalanmış bir tarafı yok ;)

hamd olsun şükür olsun :D abi sanada baya baya geçmiş olsun

Yani daha önce de dedim ya sana sen daha yolun başındasın :maden:

abi ben hep yolun başında kalmak sitiyorum da benim anlamadığım nokta bu araçta neden hala ısrarcısın :D ben olsam 10 kere satmıştım benim araçda ilk defa işde dediğim gibi bir ses duydum daha önce hiç sorun yaşamadım hemen satsammı acaba demeye başladım :d

Geri