Bende Navimaster'lılar Arasına Katıldım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bende Navimaster'lılar Arasına Katıldım :)

Haydi bekliyoruz videoları Mert ve Emre arkadaşlarım. Görelim bakalım hanginizin cihazı astraya daha iyi gitmiş. İkisi de navimaster ve özelliklerinin karşılaştırmasını merak ediyorum. iyi olan kazansın.

Emre bey yazik o kediye her mesajinizdan sonra da gozume takiliyo icim sizliyor valla.. cani cok yanmistir.. keske yapmasa imissiniz..  :( :-X 002tuhaff :'( :'(

iurista link' Alıntı:
Emre bey yazik o kediye her mesajinizdan sonra da gozume takiliyo icim sizliyor valla.. cani cok yanmistir.. keske yapmasa imissiniz..  :( :-X 002tuhaff :'( :'(
Emre yapmamıştır onu yahu cooll

iurista link' Alıntı:
Yabancı kaynaklı bir video herhalde...

Mert ve Emre'nin taktırdığı cihazlar farklı mı şimdi? Navimasterın farklı modelleri mi?

Uzun zamandır merakla beklememize rağmen, videolar hala yok yalnız  (Bu Bir Sitemdir)  :D

Sitemler +1... merakla bekliyoruz. Potansiyel alıcılarız, bekliyoruz. Ha gayret Mert, Emre ve diğer arkadaşlar.

Arkadaslar kedi benim isim degil ayrica videoda musait oldgum ilk gun bu hafata icinde

gradient link' Alıntı:
Mert ve Emre'nin taktırdığı cihazlar farklı mı şimdi? Navimasterın farklı modelleri mi?

Farkli modeller ama sadece menuleri farkli,teknik acidan farklari yok diye biliyorum

Hangisi daha kullanışlı?

Geri