Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen dıkkatlı olmak lazım karara sevındımHiçbi siyasi partinin işine yarayacağını sanmıyorum tek sonucu sokaklar dahada kaosa sürüklenicek dahada gerilicek ama genede bu karar beni çok mutlu etti..
RTE nin satın alamadığı nadir kurumlar kaldı.Bunlardan biri Danıştay bir diğeri Anayasa Mahkemesi.Verilen karar doğru bir karar fakat bende sizin gibi E.A. denene neden yasak gelmediğini merak ettim.Bir yerde okuduğuma göre hakkında suç duyurusunda bulunulmamış.Bunlar ne Kürtlerin sözcüsü olur ne bişey.Kürt-PKK ayrı şeylerdir.Çok sayıda kürt askerimiz PKK tarafından şehit edilmedi mi? En başta Kürt kardeşlerimin bunlara gereken dersi vermesi lazım.İnş.kendilerini A.Ö. ve DTP deki hainlere kullandırtmaz, gerçek niyetlerini anlarlar.
Ülkemiz için hayırlı olsun. Yanlız bu katillerin ne yapacağı belli olmaz, kalabalık yerlere gitmemekte fayda var.
Ortalama 1 milyon oy almış bir partinin 20-25 milyon diye öngörülen kürt halkını nasıl temsil edebilir buda ayrı bi tartışma konusu. Bu tip siyasi partiler bence kürt sorununun altına yatıp pkk ticaretinin büyümesini saglıyor zaten bence pkk'nın amacıda kürtler değil sadece yasa dışı kazanç. Kürt sorunun bitmesini ne pkk ister ne dtp böyle bişey olursa bölgede aldıkları ufak destekleride muhtemelen kaybedicektir..