""Konu başlığını ve içeriğini göz önünde bulundurarak yazmanı beklerdim buna sitem ettim, kızmadım Zeynep
.."

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hani erkek sürücüler birbirine yol verince kısa korna,sellektör ve küçük baş hareketiyle birbirini selamlar ya
bayan sürücülere yol verince, zaten yol onunmuş biz orada fazlalıkmışız gibi yüzümüze bakıyolar ona çok gıcık oluyorum
Kimse bu mereti anasının karnında öğrenmedi. Hepimiz kendimizi çok iyi şoför olarak görüyoruz ama biz hiç mi hata yapmıyoruz? Sırf bayanlara değil herkese karşı saygılı olalım.
ya terbıyesız ınsanlar napmak ıstıyolar erken varalım dıye trafıgı tehlıkeye atıyolar arkadasım annenın ellerınden operım bıde osmanlı tokatı atsaydı serefsızebayanlara kızmakta bir nebze hepimiz haklı yada haksız olabiliriz ama ne varki hiçbirimizin 4*4lük araç kullandığı söylenemez
hele bide bayan şöför denince aklıma ilk gelen annem oda kullanıyor en son magandalık yapmaya kalkan bi gençarkadaşın boyunun ölçüsünü ve ön tamponunu (önüne geçmiş el frenini çekmiş!!!!!!!) alınca
kendimle gurur duydum kimin annesi yaw
![]()