Bayan Sürücülere Saygi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atuncer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
""Konu başlığını ve içeriğini göz önünde bulundurarak yazmanı beklerdim buna sitem ettim, kızmadım Zeynep :p .."

hani erkek sürücüler birbirine yol verince kısa korna,sellektör ve küçük baş hareketiyle birbirini selamlar ya
bayan sürücülere yol verince, zaten yol onunmuş biz orada fazlalıkmışız gibi yüzümüze bakıyolar ona çok gıcık oluyorum

Geçen gün İzmir karabağlarda bi kaza gördüm kocaman bi kamyon arka tekerleği son model bi toyota corolla nın koportasının üstüne çıkmıştı baktım baktım kazanın nasıl oluduğuna bi anlam veremedim üşenmeden arabadan indim sordum meğer ablam kamyon virajı dönmek için geniş aldığında sağında oluşan boşluğa girmiş (kamyonu geçecek ya) kamyoncu da aynadan görmemiş arabanın kaportasının üstüne çıkmış.İşte o gündür buğündür ne zaman bi bayan sürücü görsem ne arkasına yanaşırım ne de yanında giderim. Tabi muhakkak hepsi kötü değildir ama kendi eşim tam bi kasap....

Bayanları sıkıştıranları kınıyorum o ayrı ama trafikteki bayanlarla çok fazla sorun yaşıyorum. Arkadaşlar bahsetmiş zaten, biraz daha dikkatli olsalar iyi olur. Eşimde araba kullanıyor ama benden daha cevval, kolaysa sıkştırsınlar...

hani erkek sürücüler birbirine yol verince kısa korna,sellektör ve küçük baş hareketiyle birbirini selamlar ya
bayan sürücülere yol verince, zaten yol onunmuş biz orada fazlalıkmışız gibi yüzümüze bakıyolar ona çok gıcık oluyorum

Milyon kere katılıyorum

:alkis: :alkis:
Kimse bu mereti anasının karnında öğrenmedi. Hepimiz kendimizi çok iyi şoför olarak görüyoruz ama biz hiç mi hata yapmıyoruz? Sırf bayanlara değil herkese karşı saygılı olalım.

:alkis: :alkis:

bayanlara kızmakta bir nebze hepimiz haklı yada haksız olabiliriz ama ne varki hiçbirimizin 4*4lük araç kullandığı söylenemez
hele bide bayan şöför denince aklıma ilk gelen annem oda kullanıyor en son magandalık yapmaya kalkan bi genç :mad:arkadaşın boyunun ölçüsünü ve ön tamponunu (önüne geçmiş el frenini çekmiş!!!!!!!) alınca :D:D kendimle gurur duydum kimin annesi yaw:D

film camı tavsiye ediyorum eminimki yenge rahat edicek

bayanlara kızmakta bir nebze hepimiz haklı yada haksız olabiliriz ama ne varki hiçbirimizin 4*4lük araç kullandığı söylenemez
hele bide bayan şöför denince aklıma ilk gelen annem oda kullanıyor en son magandalık yapmaya kalkan bi genç :mad:arkadaşın boyunun ölçüsünü ve ön tamponunu (önüne geçmiş el frenini çekmiş!!!!!!!) alınca :D:D kendimle gurur duydum kimin annesi yaw:D
ya terbıyesız ınsanlar napmak ıstıyolar erken varalım dıye trafıgı tehlıkeye atıyolar arkadasım annenın ellerınden operım bıde osmanlı tokatı atsaydı serefsıze:alkis:

75rt.jpg

232021bayan2ek2jr.jpg

r_2ph0p7txaapina2e3ra8.jpg

abi bunlara ne demeli

Geri