Bayan Sürücüler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçenlerde kaza yaptığımda beni kazaya kurban eden bir bayan sürücüydü maalesef.....

Sonuc olarak : Bayanlar kaza yapmaz ! Yaptirir..... Bayanlar kural cignemez! Cignetir.....Bayanlar direksiyonda delirmez ! DELIRTIR !!!!!! :mad: :mad: :) :) :mad:

Sonuc olarak : Bayanlar kaza yapmaz ! Yaptirir..... Bayanlar kural cignemez! Cignetir.....Bayanlar direksiyonda delirmez ! DELIRTIR !!!!!! :mad: :mad: :) :) :mad:

ilk maddene katılıyorum...bizzat kurbanı benim.

erkeklerde de var kabahat

ee erkekler çok mu süper..bayan sürücü görünce sıkıştıran,korna çalan,kırmızı ışıkta durup ara gaz weren,arabanın üstüne üstüne sürüp sona sırf bayan panik olsun da izleyelim eğlenelim dienler nolcak??

ee erkekler çok mu süper..bayan sürücü görünce sıkıştıran,korna çalan,kırmızı ışıkta durup ara gaz weren,arabanın üstüne üstüne sürüp sona sırf bayan panik olsun da izleyelim eğlenelim dienler nolcak??

+1 :alkis: :good:

hepsinden geçtim de ara gaz noluo

dun tali yoldan ana yola cıkacagım neyse bi 123 kasa mercedes gelıyor ama geçerim dedim neyse cıkarttım ucunu o sırada önume bı yaya cıktı yolun ortasında durmak zorunda kaldım. baktım mero hiç hız düşürmeden geliyor ustume son gazı dipledim(otomatikya:)) resmen kıl payı kurtuldum. aracın içi bayan dolu kesın sohbet ediyorlardı. öyle sinir oldumki valla bayan gördummu kaçıyorum yada yavaşlıyorki gitsin uzaklaşşın dıye. ha iyi kullananlara sözum yok ama daha rastlamadım. kendı bayan yakınlarımız bile berbat ötesi kullanıyor. ya bi garaja giremezmi valla giremiyor. hele geri geri hiç giremiyor. fıttıracam bizim hanıma ögretmeye caısıyorum suc bende önce otomatık vıtesı kullandırttırdım. sımdı alısamadı manuele. fıttıracam valla istedğim gıbı suremıyorlar

Son düzenleme:
onlar yeliz hanım ın söylediği gibi adı öküz olarak kalıcak.geçmiş olsun da maşallahınız var yani :D(bkz.2.alıntı)
arabamı yalnız sürdüüm 2,gün lastik yırtıldı,1 hafta sona sol çamurluğu wurdum,1 ay sonra arabanın teline çarptım ffarım çizildi,6 hafta sona toptan hallettim bariyere girdim:( 1 haftadır serwiste arabam sol çamurluk kaporta komple değişecek....arbamın değeri,bnmde moralim tamamen düşmüş durumda:( nazar galiba??
aslında kadını erkeği yok bu işin (her ne kadar bir bayan arife günü bagajımı göçürüp önümdeki araca sürüyerek çarpmama neden olsada:rolleyes:)sürücü kurslarının umursamazlığı olduğu sürece ne gibi diyenler için açıklayım direksiyon eğitimine önem vermeyip daha ilk kalkışta sen olmuşsun şurdan geri dön sırada bi dünya adam var demesi gibi..böyle birbirimizle paslaşırız heralde:(

Her nedense bayan sürücülerden konu açıldığında aşırı bir yüklenme , Karşı cinsin armudun iyisini yiyenlerden söz edilmez oluyor. Orantıya vuracak olursak Bayanlar azılıkta kalırlar.;)

Geri