Bayan Sürücüler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cumartesi günü gazi mahallesinden Atatürk orman çiftliğinin girişine kadar önümdeki ford tanusu (karşı taraf bir müsait olmadı ) geçemedim. İki şeridi ortaladı vatandaş 40 km civarında bir hızla dizdi bizi arkasına. Çiftlik önündeki yol bilirsiniz üç şerit. Ordada yine iki şeridi ortaladı gidiyor. Sellektör yapıyorum yok, Korna çalıyorum yok yanaşmıyor bir türlü sağa. Tabi bu arada hiç aklımdan geçmiyor bir bayanın taanus kullanacağı, adam sarhoş falan mı diğe düşünürken karşı taraf boşalınca geçtim. Geçerken ne göreyim takmış hanımefendi güneş gözlüklerini tüm yollar benim edasında gidiyor. Tamam yavaş gidebilirsinde niye iki şeridi ortalayıp gidersin be hanımefendi?

Yorum yapmayacağım ama bi hatırlatma yapmadan geçemeyeceğim.

BAŞKANINIZ BİR BAYAN YANİ BEN :D

Benim canavar gibi bir fikrim var ! " Bayanlari gidecegi yere kadar goturme " harekati baslatalim. Gazeteye ilanlan verelim, yuruyusler, mitingler duzenleyelim harekatimizin sesini duyurmak icin. Hatta Cumhurbaskani adayi bile secelim icimizden.Harekatin hedefi cok basit.Bayanlar direksiyona oturmasin diye, tanidik olsun olmasin her bayani gidecegi yere kadar erkekler biraksin. Faydalari say say bitmez. Trafikte daha az araba olur, daha az benzin yakilarak hava kirliligi onlenir, ekonomiye faydasi olur,bayan erkek iliskileri ilerler..... Yaz yaz bitmez faydalari..... Ben bu fikri cok tuttum, uye kabulune basliyorum :) :) :)

benim daha güzel bir fikrim var bayan sürücülerden rahatsız olanlar trafiğe çıkmasın. eminim bayan sürücüler çok daha rahat olup daha az hata yapacaklardır. Onları sırf bayan olduğu için sıkıştıran, selektör ve kornayla panikleten gereksizlerden kurtulmuş olunur.

yeliz abla panikleme demişsin de
korna selektör falan seni panikletiyo mu
çok merak ettimde mazur gör .......

korna ve sellektörle gelen bir araç benim gözümde hasta taşıyan bir araç olmalıdır. Ben bir bayan olarak ancak içinde hasta varsa korna ve sellektörle bir arabanın arkasına yanaşırım. Buda acaba aynı durum mu söz konusu yada sadece içindeki tabakhaneyemi yetişiyor tereddütüne düşürür.
Ama anlarımki tabakhaneye yetişecek bi kıyakta ben yapar sol ayağımla frene basarım. sadece fren lambalarım yansın diye. arkadakini siz düşünün. O kadar yakın mesafe ve hızla öndekinin fren lambalarını görünce kim panik olur düşünün :D

anladım :D:D:D

Forumda kalıcı olmak isteyen arkadaşlar bu konuda bayanlar aleyhine yazarken çok dikkat etsinler bence :D

Şahsen memnunum bayanların araç kullanmalarından.. :rolleyes:

kesinlikle katılıyorum yavuz abi ağzına sağlık
bayan olmadan çekilirmi köprü trafiği ??????
allah eksik etmesin onları :D :D:D :D:D

benim daha güzel bir fikrim var bayan sürücülerden rahatsız olanlar trafiğe çıkmasın. eminim bayan sürücüler çok daha rahat olup daha az hata yapacaklardır. Onları sırf bayan olduğu için sıkıştıran, selektör ve kornayla panikleten gereksizlerden kurtulmuş olunur.
Cevre yolunda, hanimin biri en sol seridi tutmus, onu bombosken saatte 80'le gidiyorsa sellektor atmayacagimda bir buket cicekmi atacagim ayiptir sormasi?????? Veya ben 180'le giderken sirf sinyalini yakip, gecmek istedigi seritte araba varmi yokmu diye bakmadan direksiyonu kiran, sonrada ben sinyal verdim diye savunmada bulunan bayanlara korna calmiyacagimda oyun havasimi calacagim????????

Geri