Bayan Sürücüler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bayan sürücüler felakettir ama en azından sinyal verirler. ticari araç sürücüleri kendini yolların fatihi sandıkları için. sinyal korna sellektör kullanmazlar. ters bi durum oluncada camı açıp küfür ederler. yada ışıkta yere değil arabanıza tükürürler.

:D

bu ne ya , yok okadar da yapmazlar artık. :D :D :D

bu ne ya , yok okadar da yapmazlar artık. :D :D :D

yok yok yaparlar bilirim trafikte 5 şeyden uzak durmusumdur
1 ticari taksi
2 tüp arabaları
3 ekmek fırını arabaları
4 otobus dolmuş
5 kadınlar (tabi arkasından ağzım açık baktımlarım oluyo wayy beaaa diye.)sadece bi genellemeydi;)

bazıları camları açmıo
bizimkilerin lafalarını yememek için
buna tanık oldum:D:D:D

bayan sürücüler felakettir ama en azından sinyal verirler. ticari araç sürücüleri kendini yolların fatihi sandıkları için. sinyal korna sellektör kullanmazlar. ters bi durum oluncada camı açıp küfür ederler. yada ışıkta yere değil arabanıza tükürürler.

araba kullanmak farklıdır, trafikte araba kullanmak farklıdır. trafikte kendi hakimiyetinizdeki araba dışında arkanızdaki ve önününzdeki arabalarada dikkat etmeniz gerekli. ayrıca yol verdiğim için aldığım bir sağ ol, kornaya yada bir eyw birader dercesine el haraketine hiçbişeyi değişmem. huzur doluyorum adeta. :D

o son dediğine tamamen katılıyorum.Birde onun tam tersini yapan insana benzeyen yaratıklar var.O kadar çok karşılaştım ki.Tersten geliyor , yine sinirlenmiyim diye taa yola girmiyorum ben herifin çıkmasını bekliyorum birde çıkarken bir ditle saol de yok herif öküz gibi suratıma bakıp gidiyor...

nerde bi sıkıntı nerde bi salaklık orda bayan sofor
bi kere annem comboyu sokakta donerken kaldırıma askıda bırakmıs ne gulmustum beni aradı ewn aykınındaymıs berkay arbaya bişe oldu diye gittim hayatım da okadar gulduumu hatırlamıyom sona cıkardım getirdim bi dha da arabyı anneme vermedk :)

Dün akşam eczane arıyorum yavaş gidiyordum. birtane grande punto hızlıca geçti beni ve hemen önüme geçti, hız kasisine yaklaştığımız için yavaşladı bende arkasında. Kasisin üstüne çıktı ve durdu. Sağda bir sıra park halinde araç var. Mecburen bende arkasında durdum. O arada arkadan gelen birisi bizi geçti önde park etti ama puntonun önünüde kapattı. Adam park etmiş bir araba zannetti herhalde. Sol taraf boşalmadığı için bende geçemedim bir türlü. Bizimki ne hikmetse devam edecekmiş meğer, önındeki aracıda kurtarmayınca taktı geri vitese geliyor üstümüze. Zor yetiştirdim vallaha kornayı. O arada sol taraf boşalınca geçtim. Tabi geçerken anladıkki bayanmış sürücü.

Bu aralar çok denke gelmeye başladı bana acemi bayan sürücüler, hadi hayırlısı.

bayanın en güzeli ve makbulu hangisidir...tabiki mutfakta olan;)

yaw benim annem bi yıl okula arabayla gitti 10 kere park ederken sagını solunu sürttü

eet genel olarak öle bayanlar ama bizim valide istisna kadın kaco arabayla girmedi yer yok benim arabda park sensörü bile varken girmeye çok zorlandığım yerde annem cuk diye girer en kral araba sürüyorum diyenlede yarışır yaptıda zaten hatta trafikta kavga ettiğnda patakladığı 2 adamla şu an mahkemelikler adamlar dava açtı :D :D şaka gibi ama görenler hanım hanımcık der hatta youtubeye an güzel anne diye yazın annemi görürsünüz :alkis:
http://www.youtube.com/watch?v=4SZ7VD6HX0o yakında araba kullanırken ki resimleri gösterim size :D

Son düzenleme:
ben severim bayanları, komik oluyolar.. sımsıkı yapışıyolar direksiyona, iki elleride direksiyonda, koltuk dimdikk.. alabildiğine ön cama yaklaşıp, kati surette başlarını sağa sola çevirmiyolar.. tabi bazılarıda benden beter, gömülüyo koltuğa, göz hizasından bakıyo yola, sonrada allah ne verdiyse köklüyor gaza... komikler ama :)

Allah bayan soforlerden uzak tutsun bızı (AMİİİİN :) )

Ankaralı arkadaslarımız ıyı bılırler Balgat GÖRAL PEUGEOT servısınden aracımı aldım eve dogru gıdıyorum Saat 6 gıbı Tam bır mesaı cıkısı vede kış Cok kalabalık ve ben bıraz serı gıtmekteyım Ya sonra ''aman yavas gıdeyımde sag salım evıme varayım'' dedım ama keske demeseydım :) Tam aştı onunden gecıyorum Trafık cok kalabalık ama seyır halı 50 km fılan cıvarı Önumde VW bora var ve bı anda boranın arka kalktı Anladımkı anı fren yaptı ve bende yaptım ama ne fayda Gerısı mechul :) :) :) Sol serıtteydım yınede sola kactım ama kaldırıma surttum bıraz ve boranın soldan araya sıkısmıs oldum Indım baktım kı Önde o guzelım akan yolda bayan surucu sen dur VW cı ıle ben asagıya ındım tam o sırada bu bayan surucu devam ettı gıttı Bız şok şeklınde bırbırımıze bakar olduk Boracı ıle ben kaldım orada maalesef Ve tekrar maalesefkı kaza raporuna ıkı araba gectı ve suclu ben oldum Nıye dersenız arkadan vuran suclu :( Ceza olarak 52YTL para odedım Ve o kişin sogukda beklememde cabası

Yolda hangı surucunun ne oldugunu anlayabılıryorum Zaten bayan suruculer taa 100 metre uzaktan kendılerını bellı edıyorlar :) Cok tehlıkelı arakdaslar bunlar Bazı bılenler de cok bılıyorum dıyede sınırlılık yaratabılıyorlar ustumuzde

Özet olarak şunu dıyeyım ALLAH BİZLERE SABIR VERSIN

Geri