Bayan Sürücüler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi kullananları süper oluyo da kalan çoğunluk bitiriyo bizi :D
benim önüme de tali yoldan sola dönen bitanesi çıkmıştı,sağa bakarak çıkıyo soldan gelen var mı yok mu umurunda değil,acı frenle kapısının dibinde durdum,yavaş yavaş kafasını çevirdi sakince beni görünce de bastı çığlığı,1-2dk. öylece kaldı yolun ortasında
:kop: aklıma geldikçe sinirlerim gevşiyo gülüyorum yaw :D

bi keresinde de yol kenarındaki beton mantarlarının üzerine arabasıyla çıkmış bir bayan sürücü görmüştüm....Bi mantara bir arabaya bakıyordu:kop:

Sadece araba kullanıyosalar bi sorun yok ama eğer telefon, teyp vs bişeylerle uğraşıyosa kaçacaksın abi. Bi çok kez tecrube edilmiştir:D
cok haklısın ben bayan sürücülerden hep kacıyorum:D :D

Dün akşam balkonda oturuyoruz. Doblolu bir bayan. U dönüşü yapacak yavaşça geldi durdu arada. Bir iki kere geçmeye yeltendi sonra vaz geçti, tabi bu arada arabanın burnu yola çıktı. Karar verdi hareket etmeye hızlıca dönmek istedi herhalde debriajdan ayağını hızlıca çektiği belli, araba bir sallandı sonra stop etti. Yol müsait çalıştırıp tekrar denedi, sonuç aynı. Bu arada sol şeridi kapattı. Trafikte yoğunlaştı, arkasında bir astra bekliyor. Neyseki adam hiç kornaya basıp panikletmedi kadını. Üçüncü denemede dönüşü tamamladı, ama köşedeki büfeden birşey alacaklarmış. Az ileride durup geri vitese taktı. Şenlik ondan sonra başladı, sanki F1 aracıda tekerlekleri ısıtmak için slalom yapıyor. Tam kaldırıma vuracaktı durdu. Yanındaki adamcağız sinirli sinirli indi araban doğru büfeye. Ama inerken flaşörleri yaktırdı, dur burada dedi. Ama nafile kadın inatçı yine taktı geriye gitmeye çalışıyor. Neyseki adam yetişti de devam ettiler. Ama sonrası bizim için kabus oldu. Bizim siteye girmezmi kadın. Bizim cmonun önü boş. Bizi aldımı panik. Şimdi gelir burada durmaya çalışır mazallah vurur falan. Allahtan bizim tarafa gelmedi, arkaya gitti de bizde rahat bir nefes aldık.

Allah acemi bayan sürücülerden korusun herkesi.

Nedir bu kadın şöförlerden alıp veremediğiniz anlamadım :)

beyler e-5 te 30 süratle ikinci şeritte giden bir bmw 7.5 serisine ne dersiniz.30 süratle gittigini bizzat test ettim 2. şeritte arkasına yavaşladım 30 la aynı hızda gittiğimizi fart ettim.
yanına yaklaştım birde ne göreyim moruğun teki kesin 60-70 arası yaşı allah belanı versin dedim geçtim gittim.
arkadaşlar kesinlikle uzak durun onlardan ya sollayın yada yavaşlayıp yol verin benden söylemesi

büyüğümüzdür saygı göstermek lazım :D

kia sorentolu bir bayan iki araba arasına yanaşmak istiyor ön tarafıyla manevra yapıyor yok girmiyor geri geri deniyor yine olmuyor ve ne oluyor dersiniz
çift şeritli bir yolun tek şeridi kapatmış ve iki araç arasında 45 derece ile parkedilmiş bir araç :)

bayan sürücüler ticari araç şöförleri yanında melektir.

bayan sürücüler felakettir ama en azından sinyal verirler. ticari araç sürücüleri kendini yolların fatihi sandıkları için. sinyal korna sellektör kullanmazlar. ters bi durum oluncada camı açıp küfür ederler. yada ışıkta yere değil arabanıza tükürürler.

araba kullanmak farklıdır, trafikte araba kullanmak farklıdır. trafikte kendi hakimiyetinizdeki araba dışında arkanızdaki ve önününzdeki arabalarada dikkat etmeniz gerekli. ayrıca yol verdiğim için aldığım bir sağ ol, kornaya yada bir eyw birader dercesine el haraketine hiçbişeyi değişmem. huzur doluyorum adeta. :D

Geri