Bayan şöförleri nasıl bilirsiniz :o)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tarikc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar böyle konuşarak, araba kullanmayı öğrenme merakımı kırmayın. bende basit hatalar yapıyorum. ama 2 ay sonra gayet iyi araba kullanacağım...hem süper araba kullanan bayanlar var. bunlarıda unutmayın lütfen...

:):) dilek kızma kızma:)

arkadaşlar böyle konuşarak, araba kullanmayı öğrenme merakımı kırmayın. bende basit hatalar yapıyorum. ama 2 ay sonra gayet iyi araba kullanacağım...hem süper araba kullanan bayanlar var. bunlarıda unutmayın lütfen...

takma kafana hem üstümüze alınmayalım arada bende bayan şöferlere atıp tutuyorum beyler biraz haklı sen iyice öğrenmeye bak lafları bize değil zaten dimiiiiii arkadaşlar....:cool:

Dilek bi göz at ;)
10 Numara
106ds.jpg

9 Numara

96jl.jpg

8 Numara
87zu.jpg

7 Numara
71ue.jpg

6 Numara
61ka.jpg

5 Numara
53tr.jpg

4 Numara
48qh1.jpg

Bronz Madalya Sahibi Sürücümüz ..
bronzmadalya32dd.jpg

Gümüş Madalya Sahibi Sürücümüz ..
gumusmadalya22dr.jpg

Veeee
Bayanlar Baylar İşte Karşınızda

10dh3.jpg

evet büyük bi hevesle kullanmayı öğrenmeye devam..:)

yenilmez 27
ben hevesimi kırmayın diyorum... şu gönderdiklerine bak :(

yenilmez 27
ben hevesimi kırmayın diyorum... şu gönderdiklerine bak :(

Bunlar işin şakası tabi umarım başarılı kurallara uyan ve iyi bir sürücü olursun birçok bayan erkeklerden daha dikkatli araç kullanıyor ama birçok bayanda kullanamıyor :)

evet bu dediğin çok doğru...teşekkür ederim...

benim kendi kurallarım var yola çıkınca o kurallar devreye girer

Geri