Baskı balata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Salih-18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Salih-18

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle selamlar herkese iyi bayramlar..Ne zamandır soracam bi türlü fırsat olmadı,aracın 1 ay önce baskı balatası değişti.Debriyajın üzerine ayağımı koyduğumda sanki titreme gibi bişey var bu normal midir ilk zamanlar yoktu sanırım ama şimdi bariz derecede farkediliyo.Sanki şey gibi motor devirlenirken o da devirleniyo??Yardımcı olursanız cok sevinirim...

aslında normal ama senı rahatısz etmemesı gerekır

opellerde normal astra g,astra h,vectra da var o ama işleyiş öle.bide giderken ayağını debriyaja koyarsan titreşim yapar sanki koyma der gibi

evet bnde yeni değiştirdim baskı balatayı.. aynı sorun bendede var.. ama servis sölemişti ilk zamanlar böle yapacağını.. o yuzden dikkata almadım pek

teşekkürler beyler

baskı balatan orjınalmı

orjinal

arabayı cok dınlemeyeceksın
sorun yoksa sureceksın bakımlarını yaptıracaksın

Öncelikle selamlar herkese iyi bayramlar..Ne zamandır soracam bi türlü fırsat olmadı,aracın 1 ay önce baskı balatası değişti.Debriyajın üzerine ayağımı koyduğumda sanki titreme gibi bişey var bu normal midir ilk zamanlar yoktu sanırım ama şimdi bariz derecede farkediliyo.Sanki şey gibi motor devirlenirken o da devirleniyo??Yardımcı olursanız cok sevinirim...

kaç para tuttu

Arkadaşlar Merhaba Opel Vectra 1993 Model Debriyaj çok Sert Aldiğim Arkadaş -debriyaj Sert Ama önemli Değil Görevini Yapyor Boşuna Masraf Yapma Demişti,ancak Bayramdan önce Yola çikacağimdanbakima Götürdüm Tamirci Arkadaş Bence Motor Seni Yolda Birakmaz Ama Debriyajin çok Sert Tel Kopabilir Dedi.
Bu Konuda Bilgisi Olan Varmi Debriyajin Sert Olmasinin Sebebi Ne Olabilir ,ve Telle Mi çalişiyor Bu Sistem?

Geri